קונטאקט ג´גלינג

londo

New member
קונטאקט ג´גלינג

לא מזמן נחשפתי לעובדה שקיים כזה דבר כמו קונטאקט ג´אגלינג. נידלקתי בצורה בלתי רגילה. השאלה היא איפה אני יכול לקנות כדור מתאים. רצוי באזור חיפה.

JugglingD

New member
וואו !

למרות שידעתי על קונטאקט ג´אגלינג אף פעם לא ממש יצא לי לצפות במישהו שעוסק בזה באופן רציני עד שנכנסתי לקישור שנדב רשם וזה פשוט מדהים !!!
. אז מאחר ואני ממש לא מתמצאת בזה אשמח לשמוע מכאלה שכן לגבי הציוד - האם יש הבדלים בין כדורים (חומר, משקל גודל וכו´...), מחירים ואם יש - עוד דברים חשובים שצריך לדעת :). תודה !

jugg

New member
עושים את זה עם כדורי זכוכית

זה אחד מסוגי הג´אגלינג שהכי הדהימו אותי הקונטאקט-בעיקר בגלל שהם עובדים עם כדורי זכוכית.תארו לכם כמה פעמים זה נשבר עליהם :) עוד סוג ג´אגלינג שהרשים אותי במיוחד הוא סיגר בוקסס.זה לא מדהים לדעתכם?

לא ממש..

הכדורים המקצועים עולים 150-200 שקל והם נראים בדיוק כמו זכוכית. החומר הוא חומר דמוי גומי כל כך דחוס שגם אם אתה נסה למשש אותו יש לזה מרקם של זכוכית! כשמנסים להפיל את הכדור נשמע בום חזק ועמום והכדור נשאר כשהייה בלי סימן מיוחד.

Segev Shilton

New member
הכדורים נקראים אקריליק

ולגבי נפילות איתם ... אני כבר ראית כדור שנשבר לגמרי , וכדור סדוק אחד זה סוג מדהים לדעתי , בעיקר אחרי שראיתי את הקלטת של מייקל מושן שהוא נחשב לקונטאקט ג´גלר הטוב ביותר

למעלה