קונה CBF250

משה944

New member
קונה CBF250

אהלן חברים,
אני קונה אופנוע 2006 CBF250
המוכר מוכר לי תכלי במחיר זול יחסית, האופנוע נראה במצב טוב ..צמיגים נראים חדשים בלי שריטות וקילומטרז' 55.
הוא אמר לי שיש איזו בעיה בנזילת שמן(להחליף אטמים או משהו כזה) שיעלה לי סביבות ה300 שקל.
אני ממש ממש חדש בכל נושא האופנועים ושואל אותכם בעלי הנסיון האם מוכרת לכם בעיה כזו והאם התיקון באמת עולה 300 ש''ח.?
חוץ מזה גם חיפשתי מידע על כל כמה זמן לעשות לאופנוע טיפול ומחירים של כל טיפול ולא מצאתי ..ככה שאשמח לקבל גם קצת מידע בנושא הזה.

תודה מראש,
משה.

gamgam

New member
בדיקת אופנוע

גם רוכבים מנוסים שמבינים דבר או שניים נוהגים לקחת אופנוע לבדיקה שלפני קניה, אז עד כמה וכמה שזו תהיה ההמלצה לרוכב חסר ניסיון.
בדיקה לפני קניה מאפשרת לך לדעת בצורה יותר מקצועית את מצבו האמיתי של האופנוע מאדם נטול אינטרס.
אופנוע משנת 2006 זה אופנוע שסביר שעבר דבר או שניים בחייו ומוטב שתדע על כך לפני הקניה ולא אחריה.
בדרך כלל מוסכים מציעים את השרות הזה אבל ישנו גם סטפן שעוסק רק בבדיקות לפני קניה ונותן תמיד חוות דעת מקצועית וישרה.
אם הוא יחשוב מבדיקה ראשונית שאין טעם להעמיק בבדיקה הוא יגיד לך לפני בשביל לחסוך בעלויות.
אומנפ בדיקה עולה כמה מאות שקלים, אבל יכולה לחסוך כמה אלפים (או עשרות אלפים באופנועים מסויימים).
ממליצה לך לא לוותר על הבדיקה.
המון בהצלחה.

BlueFairy10

New member
בעיקר בהתחשב בעובדה

שלא מעט מהאופנועים מהדגם הזה התחילו את הקריירה אצל מורי נהיגה...

gilwalla

New member
טיפולים מאד יקרים

לפני מספר שנים בדקתי אפשרות רכישה ובדקתי מחירי טיפולים במספר מוסכים (מורשה, לא מורשה, מרכזי) - המחירים היו קרובים מאד בכולם וגבוהים מאד - כמה גבוהים? על טווח של כמה עשרות אלפי ק"מ, מחירים יותר גבוהים (אמנם רק בכמה מאות שקלים) משל הקרוסתורר!! (הבנתי שזה בגלל חיוב שעתון קבוע על ידי היצרן כנראה, כי מחירי החלפים לכלי עם מנוע כזה בסיסי ופשוט אמורים להיות זולים מאד). יכול להיות שדברים השתנו מאז, אני בספק, תרים כמה טלפונים כמו שאני עשיתי ותבדוק מחירים על פני כמה עשרות אלפי ק"מ שייתן לך תמונה. שים לב שתלוי מה הקילומטרז' של הכלי, שכן טיפול 72000 למשל יקר יותר מטיפול 24000.
אל תסתמך על מילה של מוכר, אם ננעלת על כלי מסויים קח לבדיקה ותוודא (ברשיון) שזה לא מבי"ס לנהיגה - מוריד מהמחירון.
אם מחירי הטיפולים אכן קטסטרופה עדיין, יש אופציה דומה אבל יותר יקרה - YBR250 של ימאהה, שם המחירים הרבה יותר סבירים ומרווח הטיפולים הוא כל 10000 במקום 6000 או 4000 בהונדה, רק צריך לבדוק אם הפרש המחירים מכסה על ההפרש בטיפולים.

iec

New member
יותר יקרים משל הקרוסטורר?

&nbsp
טוב נו..אולי אתה מתודלק ממסיבות הפורום

iec

New member
פורום=פורים. כוס אמא של תפוז,לא ניתן לערוך הודעה מהסמארטפון

למעלה