קונה מחר בבוקר VS

duduzaar02

New member
קונה מחר בבוקר VS

אומנם מעבר קיצוני לאחר שכבר עמדתי בפני קניית XMAX ונמלכתי בדעתי ברגע האחרון לאחר שנסעתי עליו (והרבה בזכות עצתם של חברי הפורום). היום מצאתי סאן יאנג VS שלושה חודשים על הכביש עם 1300 ק"מ. אומנם חשבתי יותר בכיוון של דילן אבל לא מצאתי בינתיים משומש במצב טוב ועכשיו נפלה ההזדמנות של ה-VS הזה... קראתי קצת חומר על הVS ונראה לי שהוא יתאים לצרכי העירוניים ברובם (עם גיחות לפרברים פה ושם). על ה- VS כבר עשיתי נסיעת מבחן בסוכנות לפני כמה חודשים והוא היה לי נוח. אם יש למישהו הערות/הארות לפני הקניה אשמח.

אין לי הערות, אני רק יכול לספר לך

שאני רכשתי קימקו מובי לא מזמן, ואני מרוצה ממנו לאללה. אמהמה, אני חם אש על ה-XMAX, והייתי חם עליו עוד לפני שקניתי מובי, ועכשיו יש בי דחף עז ביותר למכור את המובי ולרכוש XMAX
לפעמים עושים טעויות

duduzaar02

New member
בשעה טובה נקנה הקטנוע המיוחל

VS 125 עשה 1,300 ק"מ, שלושה חודשים על הכביש, בדיוק סיים הרצה ,טסט ואחריות עד פברואר. שמור ומבריק ללא שריטה. נקנה מאדם חביב יקה בן 50 ששידרג לג'וימקס. בסוף סגרנו על 12,700 ש"ח (חדש על הכביש כמדומני מתקרב ל-15,000). נסעתי עליו עכשיו מרעננה לתל אביב ונהניתי מכל רגע. בהמשך אני אציק לכם עם כמה שאלות....

duduzaar02

New member
שאלות בקשר לארגז ומנעול

שתי שאלות לי אליכם 1. אני מעוניין להרכיב ארגז לא גדול ששיכיל קסדה. משהו כמה שיותר פשוט וזול . יש למישהו המלצה על סוג ארגז שעונה לצרכים הללו או מקום מסוים שמומלץ לקנות בו? ל- VS יש סבל מובנה- האם הוא יספיק לי או שצריך להרכיב עליו איזשהו סוג של מתאם? המקום שמוכר לי את הארגז יבצע גם התקנה (או אם זה ממש פשוט אני יכול לבצע אותה בעצמי?). 2. אני חרד ביותר לנושא הגניבות (אין לי ביטוח מקיף). יש ברשותי מנעול דיסק קטן ומנעול שרשרת kryptonite שדומה מאוד לשרשרת שבקישור הזה. האם זה מספק לדעתכם (בעיקר האם השרשרת הזו והמנעול שלה מספיק רציניים). ברור לי שאין סוף לאמצעי הזהירות שאפשר לנקוט בהם אבל האם זה ברמת הסביר (מדד הפשע- אני גר וקושר את האופנוע בת"א בצפון הישן). תודה מראש לכל העונים

למעלה