קונה טריה

newKiticat

New member
קונה טריה

ומודה שרק השכלתי בזמן האחרון יותר ויותר. (מבינה קצת יותר את "האותיות והמספרים" שיש במפרטי המחשב...
) הכיוון הוא מחשב טוב ובסיסי בעיקר בשביל הצורך שגרם לקנייתו, כלומר תחילת לימודיי- ועם זאת, בהחלט אין בעיה להשקיע יותר על מנת לקנות משהו מבוסס שיחזיק מעמד לשנים הבאות. הסתכלתי על הlatitude 620 ותסלחו לי אם האיות שגוי - זה לדוג'. מה שחשוב לי זה זיכרון- גיגה אחריות- שתהיה 3 שנים או אפשרות להרחיב ל-3 שנים. מסך- עדיף 14.1 אבל אין בעיה לעלות ל-15, ויתרון יהיה בתחום המשקל. מסתכלת על לנובו ודל בעיקר. גם אחריות זה נושא חשוב לי. וכיוון שאני באמת לא מבינה בזה- יש איזשהו יתרון למכירה על ידי משווק מורשה? אם יש לי בפירוט ש"האחריות- מעבדה" מה זה אומר בכלל? ואם מישהו שמע על גאמא אופיס- לטובה ולרעה- אשמח לשמוע. כיוון שזו חנות שחוזרת ועולה בחיפושיי. אשמח לכל הערה, הארה בנושא. ערב טוב.

Jan22

New member
14.1 זה רחב ,ראשית כל תראי מה זה מסך רחב

*תוכנות שאת מריצה ?? *שימושים של הנייד ?? *תקציב מאקסימאלי ? ------------ נייד דל משקל עולה כסף ,אפשר לומר שבמשקל ממוצע של 2kg+- תצטרכי להשקיע החל מ6.5K לנייד . לנובו ודל חברות מצויינות ,בלנובו תוכלי לבדוק את ליין V100 של סדרת 3000 (=דלת משקל) ,או לבדוק את סדרת הT של THINKPAD. בDELL/LATITUDE יש לא מעט דגמים ותלוי למה את מכוונת. יש כאלה עם כרטיס מסך חזק ויש אחרים עם כרטיס משולב.

למעלה