קונדרה

glock X

New member
קונדרה

אני שומע עכשיו קטע שלך שנקרא EUBE SERV יש קטע שמתחיל ב1:40 שניות קול של צ'יפמנק כזה, זה דגימה או שאתה ניגנת את זה? ואני אגיד לך למה אני שואל. יש קטע של שפונגל שנקרא THE YOUNGER BROTHER ושם הוא מנגן קול של בחורה על המקלדת, עושה מהקול שלה ממש חליל, יש חלק שאומרים שזה עבודה של ווקודר יש אומרים סמפלר, והקטע שלך ( אין מה להשוות באיכות אחי בלי לזלזל) נראה לי טיפה מתקרב לשיטה הזאת, תרחיב קצת איך ומה עשית.

kundara

New member
מה עשיתי בטראק החמוד והישן שלי

לקחתי את הפלאג Delay lama (חח כן) (והוא חינמי) ושמתי עליו את הגראנולטור של smartElectronics והעלתי לו את הפיץ' באוקטבה... או שתים, זה פשוט מגניב :)

SD6

New member
יש מצב שאתה נותן לינק ל granulator?

אני לא מוצא אותו בשום מקום ושמעתי שהוא הרבה יותר איכותי מזה של Fruity Loops שעד היום השתמשתי (כמובן שהוא פרוץ ל Cubase).

kundara

New member
ולינק יותר טוב (שעובד)

משום מה בקיובייס 2 הוא לא עובד לי טוב.. הוא לא עושה כלום לערוץ הימני :\ רק שמאל מקבל אפקט כאן

glock X

New member
הורדתי אותו תודה

אני אתחיל לחקור אותו עוד מעט . זה היה נשמע באמת כמו הדאלי לאמה, פלאג ישן אבל משעשע ותמיד מוסיף אפקטים יפים!

kundara

New member
מהמילה Grain- חלקיקים

זה שיטת פרוססינג \סינטזה, למשל שעושים מתיחת זמן בקיובייס, זה בשיטה הגראנולארית, הוא מחלק את הרצועה לחלקיקים קטנים ועושה מרווח בינהם. אותו דבר בגראנולטור הזה, הוא מתעסק בגריינים קטנים ועושה בהם כל מה שתגדיר לו. למשל לשנות את הפיץ' ולהשאר על אותו תזמון, זה רק ע"י גריינים.

למעלה