קונדילומה

ניסו87

New member
קונדילומה

לפני כ3 חודשים, היתה לי פרטנרית לסקס אשר קיימנו יחסי מין מלאים ללא קונדום. (גלולות) היום היא התקשרה אלי והודיעה לי שהופיעו לה הסימנים, היא הלכה לגניקולוג והוא אבחן אצלה קונדילומה (היא כרגע בדרום אמריקה וחוזרת רק בתחילת מאי) כרגע אין לי שום סימן או משהו מחשיד באיזור איבר המין שלי (טפו טפו טפו), אבל בכל זאת רציתי לדעת אם קיימת אצלי המחלה, האם אני יכול לאבחן אותה בשלב זה? או רק לאחר הופעת סימנים? מה עלי לעשות? ובמידה ויש לי קונדילומה, איך עלי לנהל את יחסי המין שלי החל מרגע זה, מכיוון שהקונדום לא מונע את ההדבקה. תודה רבה.

קונדילומה

הקונדום כן מונע הדבקה. בכל מקרה תדע רק אם יופיעו לך נגעים אבל סכוי טוב שתהיה נשא של הנגיף ללא סמפטומים.

ניסו87

New member
3 שאלות נוספות.

קודם כל תודה רבה על התגובה. עכשיו, 1. יכול להיות שהבחורה קיבלה את המחלה במהלך החודש-חודשיים האחרונים ובכל זאת הסימנים ישר הופיעו? או שזה מינימום של תקופה ליטנטית של 3 חודשים?... כי אז יכול להיות שלא נדבקתי ממנה. 2. כרגע ובעתיד - עם הפרטנריות (הקבועות) הבאות, אחרי שנרצה להפסיק להשתמש בקונדום - אצטרך להגיד לה שאוטומטית היא תדבק במחלה? או שיש דרך למנוע ממנה לקבל אותה? תוכל לפרט לי קצת על איך עלי להתנהג ועל הבת זוג שלי במידה ואני כן חולה? 3. אני יכול להדביק אחרות במידה ואני נשא? או רק אחרי שהנגיף התפרץ?

קונדילומה

המחלה מאד שכיחה. ניתן להדביק אפילו רק בזמן נשאות. את דרכי ההתנהגות בין בני הזוג זה ענין אישי שלכם.

למעלה