קונדומים B-)

sezar7

New member
קונדומים B-)

אני די חדשה בקטע של מין ומענין אותי השפעת סוד הקונדום ומה אנשים באמת ממליצים יש כלכ ך הרבה סוגים של קונדומים שקצת קשה להאמין למה שכתוב מאחורי הקופסא שבעצם בכולם כתוב אותו הדבר אני מעוניינת לשמוע את דעתכם ואולי תוכלו לעזור לי בבחירה

חחחחחחה

האמת היא שאני לא שוברת הרבה את הראש שלי בקטע של הקונדום, ולמזלי עוד לא צצה חלילה בעיה. בעקרון אסיים שאין כמו בלי ...(צריכה להיות קצת צנועה הגיע הזמן)? אבל מי רוצה לההנות רגע בחיים ולאבד חיים? יונית :cool:

יש לי טראומה מקונדומים

בזלוז שונא שונא שונא קונדומים!!!!!!!!! זה לא אומר שבלוז טיפש ועושה בלי.. אבל יש לי פשוט טראומה מקונדומים הם גורמים לי לחרדת ביצועים!! בעיקר בגלל שבאמצע כל הלהט או הרומנטיקה אני צריך לפתוח חתיחת גומי מסריחה ולהלביש אותה על ה..........כשזה נורא לוחץ זה פשוט מוריד את הרומנטיקה וגם אפילו לפעמים מוריד את ה``רומנטיקה`` ועל כן בלוז מחפש קונדום חייכן וידידותי שיגיד לו: א: למה אתם כל כך קטנים ולוחצים ב: למה אתם כלכם נגדי אישית ג: אי אפשר להגיע לאיזה פשרה..... מחפש תשובה ומחפש פסיכולוג בלוז

z_dor

New member
תשובה....

תגיד לא חשבת לבקש מהרוקחת חבילה של מה שאתה צריך רק בגודל גדול יותר וככה לא ילחץ לך? בקשר לרומנטיקה... אין מה לעשות.. זה החלק המסריח אבל... עדיף עם קונדום מאשר ילד לא??? וחוץ מזה מה עם גלולות???? (אם הבת זוג קבועה....)

לא יודע אחי פשוט לא הצליח

תשמע פשוט לא הצליח עם הקונדום לא יודע זה בטח החוסר ניסיון אבל התקופה הקצרה של הקונדום פשוט הסירה ממני חשק לסקס כנראה מפחד ביצוע עם בת זוג קבועה זה אולי יסתדר אבל זה לא בנמצא כרגע וסטוצים זה פשוט מפחיד מדי ל``התלמדות`` לא יודע בינתיים אני פשוט ממש את כל המסביב וזה גם נפלא

בלוז אתה צודק מאוד ובגדול

זה לא נורמלי באמצע האקט לעשות הפסקה אפילו לשניה. ובקשר לשורות האחרונות שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחה מצחיק אתה.

יונית את לא יודעת כמה זה מטריד

תראי אני צעיר יחסית אלייך אני בן 18 יכולתי לקיים יחסים מיניים(או בכינוי העממי ``סקס`` :) כבר בגיל 15 אבל העדפתי מטבעי הרומנטי לחכות לאהבה הנכונה ואכן היא הגיעה בגיל 17 אך הקטע אם הקונדומים דפק הכל ויש בזה קצת יותר ממה שסיפרתי ואני לא יספר כאן מכיוון שזה פורום ``אהבה ורומנטיקה`` ולא ``בעיות בתפקוד המיני של בלוז``(למרות שזה יכול להיות אחלה פורום... יהיה שירים סיפורים וכו....) הייתי מאוד רוצה לקבל עיצות ממישהי יותר מבוגרת ממניאז אם את יכולה פי אליי באייסיקיו 72511790 מקווה שתצרי קשר בלוז....

z_dor

New member
מה זאת אומרת מתלמד????

חשבתי שפה החברה גדולים, אבל לא משנה.... יש לי עוד רעיון אבל בטח אותו לא תאהב... פשוט שים את הקונדום מההתחלה, מאותו רגע שאתה חשוף... מבטיח לך זה גם יותר בטוח... אתה יודע מדי פעם הוא בא נגיד... מתעתש... אז לא כדאי שבשפריצים האלו (למרות שהם לא חזקים והסיכוי קטן) בת זוגתך תיכנס להריון.... חבל כל ההנאה לא שווה את זה.. מבטיח לך... קרה לי שהקונדום נקרע... עד שהחברה מקבלת מחזור זה לחץ היסטרי.. והוא 100 אחוז יאחר כי הלחץ שלה מביא לעוד איחור של המחזור... (מה שקורה גם לחיילות בטירונות אם לא ידעת) אז מה אתה אומר.... ללמוד ביולוגיה עוזר בחיים... דור

z_dor

New member
18

18, אבל בהתחלה חשבתי שהאנשים בפורומים פה הם 20+, לא ציפיתי לבני 18 בערך....

yoli

New member
אני בת 17+ כמעט כמוך...

ולא השכבתי בגיל 12... ניסיון אפשר לצבור גם בשנה, וגם לי יש שלט של נהג חדש..

z_dor

New member
אכן כן...

כבר שנתיים אני נוהג ועם שתי חברות שונות שעם כל אחת שנה... ושתיהן היו בתולות אז אני יודע טוב מאוד מה אפשר ללמוד בשנה....

yoli

New member
דור...

רגע אז יש לך חברה עכשיו.... או שאתהמחפש הגה חדש... איפה אתה גר? אם אתה יכול להגיד...

z_dor

New member
מה המצב?

אני מחפש הגה חדש.... השארתי לך אי מייל...

yoli

New member
בלוז..

פסיכולוגים רק מתסבכים ו2. תתפלא שיש קונדומים חדשים, חבר שלי לשעבר טען בדיוק אותו דבר, אז הלכנו לחפש, אם תרצה תפנה אליי אני אתן לך את השם.. ביי!!

z_dor

New member
טוב אז ככה....

תראי מתוך ניסיון שבדקתי את רוב הסוגים, הכי בטוחים הם דורקס, R3 נקרעו לי פעם אחת, אבל הם טובים מבחינת תחושה, דקים וכזה והחיספוס מעולה ובנוי בצורה מצויינת אבל חשוב יותר ההריון הייתי אומר... מה שאני משתמש זה Fetherlite יענו קל כנוצה... דקים חזקים ועם קוטל זרע, שזה די חשוב!!! חבילה של 12 עולה 31.99 יש את הדורקס שאני מכנה דורקס לקפיטליסטים כי זו החבילה הכי יקרה שיש בשוק- 50 שקל לחמישייה... הם עשויים מחומר אחר ולא לטקס וזה אומר שהקונדום הרבה הרבה הרבה יותר דק והרבה הרבה יותר גמיש מה שאומר יותר הנאה ויותר בטיחות, אין קוטל זרע כי בעיקרון זה נועד לכמה פעמים (ולא באותו אירוע) כלומר צריך לנקות וכזה, מגעיל לדעתי, וגם צריך לשמן אז למה להסתבך.... המלצה שלי- דורקס Fetherlite שנתיים של מצויינות (גם שלי...) ודרך אגב, גם אני עדיין לא הורדתי את השלט של הנהג חדש... לפני שנתיים היתה הפעם הראשונה...

yoli

New member
אנשים........... קונדומים!

תראו, זה חרא, מעצבן אבל יש טונות סוגים, אז בבקשה. R3 מה לעשות , הוא ברשימה השחורה, סורי להודיע הוא הידוע ביותר בכך שהוא נקרע וגרוע עד מאוד, דורקס הם אחלה, אז מה אם זה הולך בתקציב... ולגבי המתלמדים שבינכם ...בלוז... צריך שיחה??

אוקיי! בו נבהיר משהו...

אני השתמשתי במילה להתלמד כמטפורה ללהתרגל לקונדומים אני רגיל לחברה שלוקחת גלולות מבינים.....

yoli

New member
מבינים בלוז..

אבל מחלות הם לא איידיס אבל אם לשניכם זאת הפעם הראשונה אז סבבה... תירגול קונדומים , יכול גם להיות שהיא תסים לך זה פחות הורס את האקט, ולומדים מאמי..... בסווף זה דווקא משעשע... בהצלחה בבגרות...ביי

למעלה