קונדומים וחומר סיכה

satori79

New member
קונדומים וחומר סיכה

שלום,
היכן כדאי ומומלץ לרכוש?
איזה חומר סיכה כדאי לקנות?
האם כדאי דרך האינטרנט??

קצת מביך אותי לרכוש בסופר פארם...תמיד יש תור ארוך כזה שלא מתקדם..
מה גם שהבנות בקופה, חלקן מכירות אותי מהחדר כושר..

תודה..

anon22

New member
לדעתי זה הכי

פחות צריך להביך אותך זה דבר טיבעי ...
אם לא נוח לך בסופר פארם אתה יכול בחנויות סקס למיניהן ....
לדעתי קונדומים וחומר סיכה של דוראקס (צריך כמובן על בסיס מים בכדי שהקונדום לא יתפוצץ כמובן ) זה דיי טוב , אבל זה דיי אינדוודואלי בינך ולבין בת הזוג שלך .
פשוט תנסה דברים , אם לא טוב או נוח לך\ה תחליף ...

יש בכל בית מרקחת שכונתי קטן קרוב או רחוק ממך

ואם הבנות מחדר הכושר יגלו שאתה עושה סקס, ועוד מוגן, אתה חושב שזה יוריד את המניות שלך שם?
אולי רק יעלה

STUDENT1985

New member
מקסימום תקפוץ לעיר שכנה

למה זה חייב להיות הסופר פארם השכונתי?

עד שלא יקרה לך מה שקרה לי בגיל 20 אתה לא תתחשל ..
הלכתי לבית המרקחת שנמצא מטר מהבית שלי ולתומי חשבתי שזה דבר פשוט לקנות קונדומים והבחורה שם הפילה את הסטנד וזה עשה ואחד בלאגן וקונדומים עפו לכל עבר מהצד השני של הדלפק וכולם הסתכלו עליה ועלי והמבטים שהם תקעו בי יכלו לגרום לגבר שפוי ובריא בשכלו לרצות להתנצר ולעבור לגור במנזר לשתקנים ...

A לוןA

New member
להגיד לך את האמת?

מי שנורא מביך אותו לקנות קונדומים בסופר פארם- כנראה לא מספיק בוגר כדי להזדיין.
תאמין לי שיש בסופר פארם דברים הרבה (!) יותר מפדחים לקנות.
&nbsp
(מה שמזכיר לי את הבדיחה הישנה על ההוא שמגיע לבית מרקחת ומברר עם הרוקח איזה קונדומים כדאי לקנות
תביא לי חבילה של 3... אהממ... לא בעצם- זו הפעם הראשונה שלנו ונראה לי שהיא ממש תתלהב...חתולת מין, אתה יודע. תביא לי חבילה של 6. בעצם אתה יודע מה. גם אחותה מפלרטטת איתי. תביא חבילה של 10. בעצם- תביא חבילה של 20. גם אמא שלה חמה אש....
בערב הבחור מגיע לארוחת הערב אצל המשפחה. יושב לשולחן ואז אומר לחברתו- אני ניגש להתפלל ברכת המזון ואחר כך אקפוץ לבית הכנסת לתפילות השבת ואחזור מאוחר יותר.
הבחורה לוחשת לו- לא ידעתי שאתה כזה דתי
והבחור עונה לה- ואני לא ידעתי שאבא שלך רוקח)

STUDENT1985

New member
לא מסכימה

אני לדוג' לחלוטיין בוגרת להזדיין.

&nbsp
עדיין, כשקניתי קונדומים בסופר פארם, מצאתי את עצמי עומדת עם עוד 3 אימהות ב-10 בבוקר, ובמקרה נפלתי על 2 רוקחים מבוגרים ממין גברי.
נכון שעדיין לא נמנעתי מקניה, אבל אני מעדיפה לקנות את זה פעם הבאה כשאהיה בתל אביב.
&nbsp
חלקנו גרים במקומות פריפריאליים לחלוטיין שהסטיגמות קיימות וגם בעיר של 200 אלף תושבים נדמה שכולם מכירים זה את זה בצורה הזויה.
ולמרת שאין לי ספק שההורים שלי יודעים שאני לא בדיוק הבתולה מריה (אימא שלי בוודאות יודעת. היא היועצת שלי...
), עדיין מעדיפה שאנשים לא ימצאו עניין בלדבר על חיי המין שלי.
&nbsp
אם הבעיה היא רכישת קונדומים בכל מקום באשר הוא - אז זה כבר משהו אחר. אם זה משוייך לעצם מקום המגורים - ראה תשובתי לעיל.

מסכימה.

יכולה להבין אי נוחות מסויימת, אבל לא ברמה שאדפוק חשבון למישהו.
&nbsp
(לדפוק חשבון - כן, אני יודעת שזאת לגמרי הרמה להנחתה
)

למעלה