קונג-פו

nivoc

New member
קונג-פו

שלום לכולם קודם כל אני חדש פה בפורום. אני מאוד מתענין באומניות לחימה ובעיקר בקונג פו בימים הקרובים אני עובר לת"א, בזמן הקרוב אני יהיה בבת-ים עד שאני יסתדר על דירה במרכז בת"א. למה אני מספר לכם את זה... כי אני רוצה להתחיל להתאמן בסביבת מגורי לחודשים הקרובים ואני ממש צריך המלצות על מקומות טובים בסביבה הזאת... עם אפשאר אז גם טלפונים..... תודה ניב

קונג פו וין צ'ון

יש אתר- www.wingchun.co.il בו אתה יכול לקבל רושם ראשוני, ויש מספר טלפון- נועם- 0524327040, כשתרצה עוד פרטים. בהצלחה

MidNight Flame

New member
קונג פו גש"ד אצל אוהד סמט בדיזינגוף

סנטר. לפרטים פשוט פנה אליו במסר

chinabird

New member
וו-ווי גונג-פו אצל אייל קורן

בתל-אביב הוא מלמד בתיכון בבלי.הוא המורה שלי, כך שברור שלדעתי הוא מורה יוצא מגדר הרגיל.מבחינת השיטה, זו שיטת גונג-פו לא קלאסית, עם שורשים בווינג-צ'אן (דרך ברוס לי והג'אן פאן גונג-פו שלו, אם אתה מכיר היסטוריה של התחום).כמו שאני כותב כאן הרבה, לדעתי זו שיטה אידיאלית מבחינה זו שאתה יכול לרכוש יכולת התגוננות בסיסית טובה תוך זמן קצר יחסית, ולצד זאת יש לך מקום להעמיק ולהתפתח גם במשך שנים ארוכות של אימונים.עוד פרטים אשמח לתת כאן או במסרים, ואפשר גם באתר שלנו

chinabird

New member
(סליחה על בעיות העיצוב בהודעה.

זה מה שקורה כשעוברים ממצב הודעה מהירה לחלון הוספת תגובה. לתפוז פתרונים).

nivoc

New member
תודה רבה

אני מקווה שבזמן הקרוב אני יבחר איפה מתאים לי להתאמן ואולי כבר שבוע הבא אני יוכל להתחיל תודה רבה על העזרה. ניב

למעלה