קונג פו

ronenk123

New member
קונג פו

שלום. אני מעוניין להתחיל ללמוד קונג פו אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצרצר על השיטות השונות הבדלים ומה מומלץ בתור התחלה. וכמו כן מקום באזור רעננה שאפשר ללכת להתאמן

eladי

New member
יוצאים לטייל....

על הקיר. תמונה נחמדה (קיבלנו היום במכתב מהמורה) וזו מאד מצאה חן בעיני.

eladי

New member
!!!! !! !

יש במאמרי הפורום ולוח המורים די הרבה אינפורמציה. תוכל למצוא מורה באזור שלך. קונג פו - שם כללי לאמנויות לחימה סיניות. מתחלק לקבוצות "רכות" ו"קשות". בגדול. אחת לכמה זמן אנשים שואלים את השאלה הזו, אז אני ממליץ לעלעל בהסטוריה של הפורום.

eladי

New member
לא ברור בדיוק מה ההבדל

יש הטוענים שבא"ל קשות מפעילים כוח כנגד כוח, והחזק מבינהם מנצח. בא"ל הרכות זה לא ככה. יש פה אנשים שיוכלו לפרט קצת יותר ממני.

nitzano

New member
הבדל עצום

בין השם המקורי בסינית "פנמיות וחיצוניות", לשם שהומצא ע"י לא-מביני-דבר במערב "רכות וקשות"............... קישור להסבר עניני ....... (מנהלים - מדוע לא הוסף הראיון עם לואו למאמרים?)

eladי

New member
ואם בפנימי וחיצוני עסקינן -

איפה אפשר למצוא את הסיפור על ה"בית הפנימי" ? (חנן הסביר לי משהו על איך הגיעו להפרדה הזו, ואני לא זוכר את הפרטים).

cacaroto

New member
מסטר אחד סיני של קונג פו ..

יקח כל מתלהב ..ישראלי..בין אם הוא דאן 7 או דאן 2

אולי,

בנתיים נכון, לצערי אין פה מקומות פאנטיים לעיניין וחבל.. שמע בחול יש מועדונים פתוחים לכל השיטות גם הקלאסיות גם בזירה אם קראת את ההודעה שלי על אימון משותף..זה בדיוק מה שעושים בשאולין אתה מתאמן נגיד בנמר מתי שהוא ואיפה שהוא אתה תעבוד נגד נשר זה יכול רק לתרום מתי שיהיה לנו את התרבות הזאתי פאנטים שלנו ישארו ישראלים ולא יעברו לח"ול

ronenk123

New member
קונג פו

מי שלומד קונג פו (עדיף עגור לבן אבל לא הכרחי) לפחות כמה שנים שישלח לי הודעה בפרטי אני רוצה לשאול כמה שאלות חשובות

למעלה