קונג פו

• פותח הנושא MOT3
  • פורסם בתאריך

MOT3

New member
קונג פו

אנשים.... אני חדש פה. ואני מיתעסק כבר יותר מחצי שנה בשיטת ההונג גאר (קונג פו ) ויש לי כמה בעיות . יש הרבה שיטות בקונג פו ואני לא ממש מבין מה ההבדל ביניהם ואמרים ששיטת ההונג גאר היא השיטה הכיי.... "מקובלת" בארץ ואני לא מוצא עליה כימעת אתרים גם בעיברית וגם באנגלית.... אני יותר מוצא על דרקות הזהב וכול אלה.... ואם אתם יכולים להסביר לי קצת בענין החגרות וזה.. אם זה בכל בשיטות אותו הדבר או שבכל שיטה יש חגורות וצבעי החגרות בהתאם לרמות אותו הדבר... האי סי קיו שלי הוא 160154287 והאימיל שלי הוא [email protected] אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי קצת אז יהיה סבבהה.... תודה רבה...

alfin

New member
חגורות בקונג פו

אני לא מכיר הרבה סיגנונות בקונג פו שיש להם חגורות , בעיקר דירוג בחגורות עשה בשביל ספורט ובסגנונות מסורתיים אין חגורות צבעוניות

MOT3

New member
בסיגנון שאני לומד....

החגרות הולכות ככה:... עד דרגה 7 חגורה שחורה.. דרגה 6 חגורה שחורה עם פס אדום דרגה 5 חגורה שחורה עם 2 דרגה 4 אותה חגורה עם 3 דרגה 3 חגורה חומה דרגה 2 חומה עם פס אדום גרגה 1 אדומה.! ולאחד מיכן.. עולה מ1 עד 10 דרגות מאמנים.. אני לא יודע איזה שיטה אתה לומד או מיתמצה ולדעתי יש לך הרבה יותר ידע וניסיון ממני . ואני רואה בתמונות ככה באתרים שאני גולש חגורות צהובות חגורות כתומות ועוד כמה מ"ציבעי הקשת"

אין אחידות בין שיטות שונות של

קונג-פו. כל שיטה ומורה, ודרך הדירוג שלהם. יש שיטות שמשלבות חגורות, יש כאלה שלא.

Beowolf

New member
הונג-גאר "מקובל?"

הונג-גאר נפוץ במספר ארצות רבות בכל העולם - השיטה אכן נפוצה אבל הארץ עד כמה שאני יודע נמצאת רק במרכז אביחי בחיפה, שיטה "מקובלת" ?! - מה זה? דירוג החגורות לפי פסי הצבע הוא המצאה של מרכז אביחי, במקור התלמידים עם חגורה שחורה והמורה עם אדומה. זהו. הנה אתר הבית של השיטה (אחד מהם, יש עוד) יש בו לינקים לעוד אתרים וגם אתר על לאם סאי ווינג - אחד המאסטרים הידועים של השיטה. מקווה שעזרתי.

למעלה