קונג פו אזוטרי

fa jing

New member
הי Bizhar

שלום גם לך, אכן הייתי רוצה יותר להשאיר הודעות בפורום זה אך...רוב הזמן עסוקים בלהתווכח כאן, לפיכך ובהתאם לזאת אני ממעט להשאיר כאן הודעות. בכל מקרה .... WHITE BEAR אני אשמח להראות תמונות אך בבוא היום כרגע אני עובד על האוסף. אני מבטיח ובעתיד אקיים: ראיונות תמונות,סרטונים ..... חנן טינג´ין סין

WhiteBear

New member
מה פתאום, אנחנו לא מתווכחים פה.

בכל מקרה, מצפים לך על התמונות
... מתי אתה חוזר שוב לבקר

bizhar

New member
אנחנו רק מחליפים דעות ../images/Emo13.gif

רק בגלל המרחק הרב בין הדעות השונות אנחנו נאלצים לזרוק אותן אחד על השני

WhiteBear

New member
../images/Emo45.gif כיף לקרוא...

אתה מוזמן להציב פה תמונות מכל מה שיש, יהיה מעניין לראות

נשמע לי שקונג פו לאו-חו זה בדיוק

מה שאתה מחפש. בן טל-שחר מלמד את זה באזור גן העיר. טל: 03-5270332 מומלץ בחום!

zedprime

New member
נו באמת

בסדר , הפורום הזה לא מגוון , אין אף אחד שבא מרקע שונה , שאומר דעות שונות .. שחושב שונה... איזה שטויות! הפורום הזה מכיל אנשים מרקעים שונים באומנויות הלחימה , רובם אמנם מרקע אומנויות המזרח אך לא כולם. אכן קפוארה אינו דבר שניתן לקחת לרחוב כסגנון לפי דעתי , אבל אימון! הקפוארה מעניק הרבה מאוד לזה שמתאמן בו . התועלת הפיזית הזו יכולה לעזור בקרב רחוב לא פחות מהתועלת שתקבל מקונג פו. מה אתה רוצה שנכסח להם את הצורה בכדי לגרום להם להפסיק לקלל??? איזה דביל אדם יכול להיות (ואני מראש מתנצל על הביטוי) . האמת? איזה אמת? אתה זה ששיך לסוג של "אני חכם יותר מאחרים" , מי אתה בכלל????

THE CORRS

New member
../images/Emo140.gifשלום לכולם

היי אני חדשה בפורום וסיקרן אותי אז נכנסתי ויש לי שאלה מישהו יכול להמליץ לי על אומנות לחימה שימושית למקרי הגנה עצמית הנה רשימה של הדברים שכבר ניסיתי אז נא לא לכתוב אותם:קפוארה,קרב-מגע וג´ודו. תודה נ.ב:בקשר לקונג פו אני נורא נהנתי אבל המורה היה פשוט חרא אחד גדול אם היה לי מורה טוב הייתי ממשיכה בכיף אבל במשך שלוש שנים סבלתי את שלא יכולתי יותר ועכשיו אני מחפשת סטודיו ללימוד של קונג פו...

אם אהבת קונג פו, תשארי עם זה.

חפשי מורה אחר. יש הרבה מורים טובים. ההמלצה על בן טל-שחר תקפה גם לגבייך, כמובן. אם את לא מתל-אביב, תגידי מאיפה את ונמליץ על מורה אחר. בינתיים, עייני בלוח המודעות: חפשי את המודעה של קונג פו וינג צ´ון: איגור מלמד בהרבה מקומות בארץ והוא גם מומלץ מאד. במחשבה שנייה, כדאי לך לתת צ´אנס לאומנות שנקראת ארניס. יובל נחמקין הוא הנציג בפורום. ושוב, תבדקי בלוחות, בטח יש שם גם הודעה שלהם.

WhiteBear

New member
ולהוסיף על עמיתתי לפורום...

יש בקישורים את הסגמנט של "אני מחפש אומנות לחימה" שעשוי לתרום לנושא... ובשביל לתת המלצות ספציפיות באמת יעזור לדעת מאיפה את.

deep ocean

New member
הי THE CORRS

אין לי מושג היכן את גרה, אבל אם את גרה באיזור תל אביב, אז את מוזמנת לבוא לשיעור נסיון (חינם) בקונג-פו, אצל המורה שאני לומדת אצלו. השיעורים מתקיימים במרכז תל אביב. בן טל-שחר 03-5270332 אני מאד נהנית, מתפתחת, משתפרת, מתחזקת, ומאושרת מהמקום בו אני לומדת. יש לך שאלות?

למעלה