קונבנווה!^^

M4686

New member
קונבנווה!^^

עשיתי קצת הפסקה של חודש ומשו וחזרתי.. אז... ברוכה השבה לי! סתם סתם.. אני בבעיה גדולה כבר שנתיים שלמות ואין לי פיתרון! אין מורים ליפנית או קוראנית בצפון! זאת אומרת המורה ליפנית הכי קרובה אליי היא מכרמיאל והיא מסיבה כלשהיא לא נמצאת
בכל מקרה כרמיאל זה עדיין רחוק קצת... ואני ועוד שתיי חברות ממש מיואשות! פליז אנחנו צריכות את עזרתכם (אם אתם בכלל יכולים לעזור)... לילה טוב^-^

הממ, איזה סוג של עזרה את צריכה?

אם את צריכה עזרה במציאת מורה, אז כדאי שתגידי באיזה עיר את גרה. זה לא היה כל כך ברור מההודעה. אם את צריכה עזרה בחומרי לימוד, אז יש בקישורי הפורום. אגב, ליד כרמיאל, באיזור תעשייה מכמנים נמצא בית התה היפני טאיקו. אולי תלכי לבקר אותם (להתקשר קודם! הם פתוחים רק יום אחד בשבוע, או משהו כזה) ותשאלי אם הם מכירים מורים?

M4686

New member
כן כן

אני צריכה עזרה במציאת מורה.. אני גרה בצפת..

טוב, אני בכלל מבאר שבע, אז

אני לא מכירה מורים בצפון. אבל הנה כמה רעיונות: א. תתקשרו לשגרירות היפנית ותשאלו אם הם מכירים מישהו. ב. תתקשרו למוזיאון טיקוטין ותשאלו אם הם מכירים מישהו. ג. תלכו לראות טקס תה בטאיקו, בית התה היפני באזור תעשייה מכמנים (תתקשרו קודם, נדמה לי שהם פתוחים רק בשבת), ותשאלו אותם אם הם מכירים מישהו. בקיצור, תתחילו לחפש בצורה יסודית. בטוח יש. בהצלחה.

M4686

New member
יש מורה ליפנית בקרית שמונה?

יש איזושהיא דרך להגיע אליה?

למעלה