קומראדס, שאלה

קומראדס, שאלה

בנוסף כמובן לכך שאשאל את המורה שלי וכדומה, מה הדרך הטובה לנסיונכם להחזיר גמישות לקרסוליים אחרי פציעה? חיפשתי את השרשור שהתחיל לורנס לפני עידנים בנוגע לסיזה אבל לא מצאתי.
 

שי רגב

New member
פיזיוטרפיה. אבל תלוי מה סוג הפציעה.

לי נשבר קרסול (הפעם היחידה שנשבר לי חלק בגוף כתוצאה מהאופנוע...). הייתי הרבה זמן עם גבס ושנה שלמה מושבת מפעילות (מוגבל הליכה מאוד!). עשיתי פזיוטרפיה (מ-א-ו-ד כואבת...), אבל זה עזר עד גבול מסויים (האמת היא שגם נשברתי, אחרי כ- 3 חודשים של סבל אטומי בפיזיוטרפיה). עד היום, כ- 12 שנה לאחר הפציעה ההיא, עדיין יש לי מוגבלות תנועה. ככה שהכל תלוי... תהיה בריא! ו-חזק חזק ונתחזק!
 

tessen

New member
הליכה..

לפני שנים, שברתי את הקרסול שלי וקרעתי רצועות בקרסול. אומנם עשיתי פזיותרפיה אבל זה עזר עד גבול מסוים. אחד הדברים שהועילו היה ללכת הרבה בים, בגלל שכאשר הולכים על חול ים הדריכה של כף הרגל שונה בכל פעם עוזרת לחיזוק הקרסול והגדלת טווח התנועה. מה גם התמדה באימונים עם הקפדה על תנועות רגליים עזרה. באותה תקופה גם התאמנתי בקפואירה שגם עזרה לשיפור התנועה.
 

Nep ReTip

New member
אם תפרט מעט יותר לגבי אופן הפציעה

אולי אוכל לתרום מנסיוני
 
רגע, שבר?! כולה נקע קטן

פשוט למתוח את הקרסול מלווה בכאבים די גדולים.
 
למעלה