קומקום על גז

קומקום על גז../images/Emo96.gif

חשקה נפשו של אישי לקומקום של פעם - כזה ששורק ומתחמם על הגז. האם יש המלצות? ממה להזהר? למה לשים לב?

Master Stav

New member
יש לקנות כאלו במגוון ויראציות

זהירות מהצבעונים הצב מתקלף והכי טוב לקנות את אלו מנירוסטה ראיתי כאלו בדומו ובהומסנטר

מאקי

New member
אתה מתכוון לאמייל השוויצרי נכון?

כי אם הלהבה מלחחת את האמייל יש שריפה שלו... למי שהדיזה בגז משחקת או שאינו זהיר עדיף נירוסטה. ויש מבצע עליהם על אילו שמשוויץ 30% הצבעוניים והנירוסטה.

rubber duckit

New member
ממה להיזהר../images/Emo35.gif מילדים שאמא שלהם אומרת להם

בבוקר לא לשים יד מעל האדים כי אפשר לחטוף כוויה. ואז הם חוטפים כוויה הולכים איתה לבי"ס בלי להגיד כלום ומספרים לאמא רק אחרי שהם חוזרים מבי"ס, כן כן, מה לעשות הייתי ילדת דווקא. ליד שלום וכן קומקום ששורק בבית זה בהחלט טעם של פעם. נורית

kdr

New member
רגע, את הבת שלי ?

את הבת שלי ניסיתי להזהיר לא לבשל את האצבע מעל להבת נר. אז היא בדקה אם יש משהו בדבריי. אחרי שבועיים הכל נשכח, עכשיו בכל חנוכה היא "מזהירה" אותי.

טל249

New member
אנחנו קנינו שנה שעברה קומקום שורק של סולתם

אמנם עלה קצת יותר מהפושטים בחנויות כלי בית (בזמנו מצאנו אותו במבצע-99 ש"ח) אבל: הבעיה בקומקומים השורקים היא שצריכים להרים את המשרוקית כדי למזוג את המים ואז חוטפים את הכוויה... בקומקום של סולתם יש מעין ידית כפולה שבעזרתה מרימים את המשרוקית בלי לגעת בה. חוץ מזה - יש להם אחריות. הקומקום שלנו טיפטף מהחיבור בין התחתית לגוף הקומקום והוחלף בחדש ללא עלות.

טל249

New member
בחנות של סולתם בצומת בילו

הייתי שם שוב השבוע ואני לא זוכרת שראיתי את הקומקום שלנו, אבל בטח יש דומים על אותו עיקרון..

א רחלי

New member
קומקום על גז של סולתם

גם אני בעד קומקום על הגז ורכשתי את הקומקום של סולתם (גם במבצע וגם אצלי היה טיפטוף בין התחתית לגוף הבעיה היא שסולתם כבר לא מייצרים את הקומקומים (כך נאמר לי כשבאתי להחליף את הקומקום) אומנם קיבלתי זיכוי אבל זה סתם מבאס בכל מקרה במגה בול יש קומקום על גז של נעמן לא הכי נוח שבעולם הצילו סכנה כוויה אבל בכל זאת קומקום על גז ועד שאני יקנה את הקומקום של קיצ'ן אייד אני יחייה עם הפשוט ........

kdr

New member
גמני רוצה

מה שמזכיר את הבדיחה על ההוא שדרסה אותו רכבת. כשחזר הביתה שמע את הקומקום שורק. התנפל הנ"ל וריסק את הקומקום. שאלו אותו לפשר מעשיו. ענה הנ"ל "את אלה צריך לחסל כמה שהם קטנים". אולי מישהו ימציא כזה חשמלי ?

למעלה