קומקום חשמלי

s o l a r i s

New member
קומקום חשמלי

אני צריך לרכוש קומקום חשמלי חדש. למישהו או מישהי יש מושג איזה קומקום הכי טוב ועם הכי פחות אבנית כדאי לרכוש?

נועם@בת

New member
האבנית לא תלויה בקומקום

אלא באיכות המים. לדעתי הלא מקצועית אין ממש הבדלים בין הקומקומים השונים בשוק, פרט לעיצוב. קנה משהו בחמישים ששים שקלים, תתודא שהוא לא שאיר טעם לואי וכשהוא יגמר לך תקנה חדש. בתיה

מה באמת עושים עם טעם הלוואי המעצבן?

יש לי קומקום בן חודשיים בערך, והטעם לא יוצא (חשבתי שעם הזמן זה יעבור...)

אין פתרון ביתי?

האחריות כבר לא תקפה (זה קומקום שההורים קנו לפני שנה ומשהו ואני רק פתחתי אותו לפני חודשיים...)

נועם@בת

New member
אני לא חושבת

אם הריח לא עובר אחרי כמה שימושים זה כנראה קומקום מאיכות גרועה. לנו היה לא מזמן מיחם כזה. גם אחרי עשר פעמים שהוא עמד שבת שלמה עם מים חמים הטעם לא עבר. פשוט בלעעעע. בסוף הוא פשוט צנח לרצפה ונהרס אז כבר אין לו ריח אבל אני לא ממליצה על השיטה הזאת
. בתיה

mevav1

New member
כעכים, כשלי זה קרה, שמתי מלח לימון בקומקום

ולרוב זה מוציא הכל. אם לא אז חומץ. אם גם זה לא אז באמת להחזיר.

dify

New member
חומץ

ופעם הבאה שתהיה לך אבנית, תרתיח חומץ בקומקום ותן לו לעמוד קצת, הקומקום יוצא מבריק

mevav1

New member
אכן אין קשר לקומקום ועובדה שקניתי קומקומים

יקרים להחריד לפני כמה שנים סביב ה 500 ש"ח והאבנית ירדה אומנם אבל לא עד הסוף. רק כשקניתי את הקומקום הזול והפשוט אך המעולה, קומקום הבריאות של קנדי כך הוא נקרא, רק אז הניקוי היה קל ומוחלט. אני מנקה עם מלח לימון, מחממת את הקומקום שיהיה כמעט רותח אבל מקורר מעט ואז שמה מלח לימון, ממתינה כשהכל נקי ואז מרתיחה כמה פעמים. מומלץ. אם אינך רוצה אבנים במכונת הכביסה, בקומקום ובצנרת בכלל אז ישנה לך אפשרות לשים מסנן אבנית בברז הראשי למטה.אבל חוץ מזה, אין חיה כזאת קומקום ללא אבנים כי זה תלוי בטיב המים.

GvirtiHanava

New member
'צטערת, אבל מה זה

"מחממת את הקומקום שיהיה כמעט רותח אבל מקורר מעט"? תודה,

mevav1

New member
זה אומר שאחרי שהוא רח, אני ממתינה כמה דק'

שמעט יצטנן ואז שמה את המלח לימון. האמת שאין לי מושג ואולי אפשר גם ללא הרתחה אבל ככה נראה לי שיוצא טוב ואכן יוצא טוב אז אני משאירה זאת כך.

גם לקומקום של קנדי,ריח של נפט.

למרות תו האחריות הכפולה לאיכות המים. וקניתי בסופר, המבצע נגמר ולא יכלו להחליף. השירות רחוק מאד.

למעלה