קומפיילר לJAVA

demultiplexer

New member
קומפיילר לJAVA

אני יודע שאי אפשר לקמפל JAVA ומה שמקמפל אותה זה JAVA VIRTUAL MACHINE והיא מבצעת קימפול בזמן הריצה ולכן JAVA יותר איטית. האם אי אפשד במקרה ואני יודע לאיזו פלטפורמה אני צריך את היישום לקמפל אותו לקובץ אצווה או DLL ולשפר את ביצועי היישום ?

selalerer

New member
אתה יכול לקמפל לEXE עם הקומפיילר

של GCC לJAVA שקוראים לו GCJ או לbytecode שזה מה שבד"כ קומפיירים של Java מקמפלים אליו, ולא משאירים את כל הפירוש לVM אלא רק מbyte code לשפת מכונה.

demultiplexer

New member
אז למה לא כולם מקמפלים ?

אם ידוע שהפלטפורמה היא PC ? ומה לגביי קימפול ASP ? למרות שאני לא מבין בזה כלום בינתיים ראיתי שקבצים של asp.net מתקמפלים לDLL. האם זה גם נותן שיפור בביצועים ? האם ניתן לקמפל גם ASP רגיל ? ו selalerer עשה טובה אני יודע שאתה מבין בJS בדוק את השאלה השנייה שפירסמתי לגבי הסקריפט של הזנה רק של מספרים. היא נמצאת בעמוד הראשון. תודה מראש.

selalerer

New member
הפלטרפורמה כוללת את מע' ההפעלה.

אם אתה רוצה שהתוכנית שלך תרוץ רק בWINDOWS, אז אתה מקמפל אותה לEXE כמו שאתה רוצה לעשות, אם אתה רוצה שהיא תרוץ גם בPC עם LINUX אז אתה לא יכול לקמפל אותה לEXE, זה לא ירוץ בלינוקס, שלא לדבר על מקינטוש שזה גם פלטפורמה וגם, בד"כ, מע' הפעלה נוספת אם כי אפשר להתקין לינוקס על מקינטוש.

IP yuval

New member
וגם אני לא בטוח עד כמה הספריות

שקיימות לGCJ טובות (או שבעצם אפשר להדר עם המחלקות של סאן?!), וגם עד כמה זה באמת עוזר למהירות (המהדר הזה יחסית חדש, ולא מושקעת בו הרבה מאמץ לעומת מהדרים אחרים בסידרה (GCC,G++).

Zack DA

New member
זה עוזר.

יש שם הרבה דברים מגעילים אבל זה מאוד עוזר.

demultiplexer

New member
מה הכוונה דברים מגעילים ?

מה הכוונה דברים מגעילים ? השאלה גם בכמה באחוזים זה משפר

Zack DA

New member
זה בדיוק כמו קוד C, רק שמנגנונים

כמו garbage collector הופכים ל- thread, וכל המימושים האלה לפעמים יוצרים בעיות מסוימות, והם די מגעילים. אבל מבחינת יעילות, זה ממש קוד native....

למעלה