קומנדר

• פותח הנושא dylan
  • פורסם בתאריך

dylan

New member
קומנדר

בהנחה שאת עדיין מקליטה (ויש לך זמן גם לראות) את כל הפרקים של "זינוק לאתמול", יש לך מושג אם שודר כבר הפרק שהוא נכנס לקוף (בניסויים של נאסא אם אני לא טועה)? ואם לא אז מתי ישודר. פספסתי כמעט את כל הפרקים ששודרו עד עכשיו, וזה פרק שפספסתי פעמיים בפעמים הקודמות ששודרה הסדרה, ואני מת לראות אותו. (ההודעה לכל מי שרואה את הסדרה למרות שהיא מופנית לקומנדר..) תודה

ברינסלי

New member
והיום? "זינקנו" קצת לאחור, לא?../images/Emo22.gif../images/Emo70.gif

איזה יופי! בדיוק חיפשתי הודעה בנושא להשתרשר עליה קצת.
(אם כי לא קיוויתי למצוא כאן, וחבל. לדעתי זו סדרה ששווה דיון יותר מהרבה סדרות אחרות וחדשות. היא שנונה, בד"כ מותחת למדי ותמיד מחממת את הלב בדרמה מצויינת. מעריצים?... מישהו?...) בכל אופן, הפרק שהזכרת הוא מספר 59 בסדרה, בערך באמצע העונה הרביעית. נכון לאתמול אנחנו בלב העונה השניה, כך שיש עוד זמן. אם בכלל נזכה לזה. עקב הפיגוע ביום א´ בוטל שידור הפרק "A Portrait for Troian", שלאכזבתי הרבה לא שודר שנית למחרת (אתמול, יום ב´), ובמקומו שודר הפרק שלאחריו. בפעם שעברה שאירוע קשה חייב דיווח חדשות בשעה הנ"ל, הם דווקא כן התחשבו בצופים ושידרו למחרת את הפרק שבוטל באותו יום. אם רק בכך היה מדובר, מילא. אבל היום אני רואה שידור חוזר של הפיילוט??? כדאי מאוד שזה יהיה במיוחד לכבוד החג.
למרות שאפשר לסמוך על ערוץ 10 שיתחילו מהתחלה רק כדי לפצות על הרצף שנקטע...

יפה, זה בדיוק מה שרציתי לקטר עליו

לא רק שדילגו על פרק, אלא שהוידאו שלי עשה בעיות והקליט את הפרק של אתמול ללא סאונד, מה שאילץ אותי למחוק אותו בזעם... אני באמת מקווה ששידור הפיילוט הוא טעות, כי בחג הקודם למשל לא הייתה להם בעיה לשדר פרק "חדש" לפי הסדר. בכל אופן, אני אראה מחר... סוזן

אנוק

New member
איזו סדרה מתוקה!!!!!!!../images/Emo9.gif

אני בדרך כלל ביקורתית כלפי סדרות טלוויזה ולא אוהבת סגנון "אמריקאי" ומרוכך.....ולא ריאליסטי...(למרות שלפעמים זה ממש טוב בשביל בריחה...) אבל יש לי ממש פינה חמה בלב לתכנית הזאת...פשוט גדלתי עלייה
היא בנויה על רעיון נורא מעניין וסאם? איזה משוש הייתי מאוהבת בו בגיל 8 אולי בגלל שזאת דמות הרבה יותר אנושית ופגיעה מסדרות גיבורים אחרות......

התאהבתי

באמת סדרה מהממת , חבל שלא צפיתי בפעם הראשונה אבל הייתי צעירה מדי ועכשיו צריך לסבול את ערוץ 10 שלא יודעים מה לעשות עם עצמם
גם הפסדנו את הפרק עם דבורה פראט שהיא אחת מהכותבות הכי טובות של הסדרה ועכשיו נראה לי בגלל הפיילוט ידלגו על עוד כמה פרקים ! אני מכריזה חרם על ערוץ 10 ! מי איתי ?

ברינסלי

New member
אני איתך!../images/Emo22.gif../images/Emo45.gif../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif

שום דבר כבר לא יפתיע אותי בערוץ הזה. ההעברה של הסדרה הזו למשבצת שידור יומית היא אחד הצעדים החכמים היחידים שהם עשו. אבל ב-10 כמו ב-10, גם אם זה עובד חייבים לקלקל. אז מה אם זו סדרת רכש, זה אומר שמותר להתעלל בה? רק במשבצת של "קוונטום" כבר ראיתי כמות תקלות נכבדת. בשביל *זה* יש טלוויזיה ???? לפי לוח השידורים שלהם הם מתחילים עכשיו מהתחלה (מחר פיילוט ב´). כנראה שביטול הפרק ביום ראשון בלבל אותם. במצב של היום, נותר רק לקוות שהם לא יחזרו להתחלה בכל פעם שיבוטל פרק לטובת מבזק חדשות... אחרת לא נגיע רחוק. כפי שציינת, בפרק שהם דילגו עליו שלשום מככבת הכותבת דבורה פראט בתפקיד טרויאן, ויוצר הסדרה דונלד בליסאריו (בעלה לשעבר) בתור דמות-המראה של סאם.

לא מתחילים מהתחלה

אלא פשוט מדלגים על שני פרקים כאילו כבר שידרו אותם ומחר יהיה את פרק 24.. וככה כבר 3 פרקים שאנחנו נאלצים להפסיד בגלל הטמטום של ערוץ 10 !

dylan

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

לפי דעתי זאת סדרת הדרמה הכי טובה שנעשתה (אם לא מחשיבים את טווין פיקס ותיקים באפלה...). אני רק מקווה שערוץ 10 באמת קנו את הזכויות על כל העונות של הסדרה ולא רק של 2 שהם מתכוונים לשדר במחזוריות...

למעלה