קומנדו מכירות

קומנדו מכירות

לאחר ניסיון רב שנים עם אנשי מכירות החל מגיוסם הכשרתם והטמעתם במערכת דרך אימונם השוטף ולאחר שצברתי המון ידע על נושא מה מעכב אדם מלהפוך לאיש מכירות מעולה וטיפול בכך ואף היגעתי להשגים מרשימים של שיפורים אדירים לאנשי המכירות שעברו תחת ידי ולאחר שהעברתי המון חומר בסדנאות תוך אירגוניות על מנת לפתח את אנשי המכירות באירגון החלטתי לפתוח ביוזמה עצמאית לקיים סדנא שהיא בעצם בית ספר לאנשי מכירות 80% ממודעות הדרושים בעיתונות קשורות ישירות או בעקיפין לתפקידי מכירות למינהם לעומת זאת אל80% ממחפשי העבודה זה לא מדבר בעיקר מישום שיש בהם איזה פחד לא ברור להכנס לתחום אני מאמין ביכולת שלי להראות לכל אדם שיעבור אצלי סדנא כי מכירות זה מקצוע נהדר ומקצוע שהכי טיבעי לרכוש אותו וברגע שיש לך אותו לא תהיה מובטל כי תמיד יש דרישה לאנשי מכירות טובים מה גם שזה גם משפיע ישירות על החיים הפרטיים (משכורות יותר גבוהות,תנאים משופרים וביטחון עצמי איש מכירות טוב הופך למסמר המסיבה בין רגע ) אני יכול ללמד כל זאת ועוד... רציתי לדעת מה דעת חברי הפורום על הרעיון אשמח לתגובות [email protected]

נשית~37

New member
איש מכירות טוב...

הוא כמו "זונה"...סליחה על ההשוואה, כי הוא יגנח לך בהנאה על המוצר שהוא מוכר גם אם הוא לא נהנה ממנו (מאמין בו). איש מכירות זה אופי...כזה שזורקים מהדלת והוא נכנס דרך החלון. ולרוב, אם אין לו קסם אישי רב, הוא גם מאוס :)). אבל שיהיה לך בהצלחה.

דומה...

לאותן מוכרות שמנסות לדחוף לך את המכנס ההוא שאת רואה שמגדיל לך ת´תחת במראה :)), אך הן בהתלהבות כאילו גילו את גניפר לופז הבאה "זה יפההההההה לך" "את פשוט מדהימההההההה"... בעעעע....כמה אני שונאת את הצביעות הזאת

צביעות זו גם השנאה הגדולה שלי!../images/Emo46.gif

במכירה ובכל נושא בחיים! צודקת אישה, אפשר לומר שבמכירות זה די נדוש הצביעות לא משנה איך הבגד נראה עליך הוא יפה העיקר תקני וכמה שיותר.

זה בדיוק לא נכון

זאת בדיוק הסטיגמה שאני נלחם בה אני איש מכירות גאה מכירות לא חייבות להיות מלוכלכות כמו שאת מציירת אותם הרי זה הליך טבעי שאנו עושים כל יום האחד עם השני אחד מוכר לשני רעיון טוב, סרט טוב, מכונת כביסה, או כל דבר אחר שאני מבסוט ממנו ואכפת לי מספיק מהחבר שלי שאני ממליץ לו גם לקנות. ככה כשאני מוכר אני מאמין שהאחר באמת זקוק למוצר שלי ואני אכן אמליץ לו לקנות בכנות וביושר

../images/Emo35.gif

האם ההכשרה שלך היא מנסיון חיים או מלימוד הנושא והפנמתו ? < את גיל פרץ אתה מכיר?>

מו שיקו

New member
אם למדת כל כך הרבה

זה סימן שאתה אוהב ללמוד אז בוא תלמד משהו חדש.. א. מכירה מתחילה בקניה. כלומר יכול להיות איש מכירות מעולה , אבל המוצר שהוא מציע לא מתחרה עם המקבילים לו. ב. התכונה הכי נדרשת לאיש מכירות לפי דעתי היא צניעות, והשם שבחרת לך הוא אנטיתיזה של התכונה הזו. ג. כל איש מכירות רציני יודע,שרווח זה תוצאה ולא מטרה, הדרך שבה הצגת את הצעתך , יצרה בי תחושה שאצלך הרווח הוא המטרה. מאחל לך בהצלחה

ע נ ת 3 3

New member
כנות ויושר????????

קשה להגיד את זה לגבי אנשי מכירות בכדי להיות איש מכירות מוצלח צריך להיוולד עם זה ואם ישנו מוצר באמת מוצלח אין צורך באיש מכירות ממולח פשוט המוצר עושה את שלו

מו שיקו

New member
לגבי מי

אפשר להגיד כנות ויושר? חשבתי שזה בכלל אישי כנות ויושר לא בהכרח מפריעים במכירות וזה לא מספיק להיוולד עם זה,צריך עוד כמה תכונות נרכשות לגבי המוצר המוצלח, אז יש דוגמאות בכל מיני ענפים עם מוצרים מאוד מוצלחים,אבל מצב עם שוק בקרשים,ומה שיקבע את המכירה שלהם זה היכולות האישיות של איש המכירות,כולל כנות ויושר

giulietta

New member
בעיני

התכונה היותר חשובה במכירות, היא היכולת ה"בידורית" של המוכר. כלומר, היכולת שלו לנהל small talk עם זרים בסבלנות, באמפטיה אמיתית, בגילוי ענין. מי שאין לו סבלנות לזה, מי שמרוכז נורא בעצמו, מי שלא מסוגל להקשיב לשני ולזהות את הצרכים שלו, לעולם לא יהיה איש מכירות טוב.

מו שיקו

New member
ולדעתי

התכונה החשובה ביותר במכירות היא היכולת לרכוש את אמונו של הקונה, זה הציר שסביבו נעה מערכת היחסים בין הקונה והמוכר

giulietta

New member
אבל זה לא מספיק

"אמון" זה משהו מאד יבש. לקוח זקוק לרגש. הרי הקניה משמשת לו צורך מסוים ולא רק פראקטי. זאת אומנות לזהות את הצורך הזה...

מו שיקו

New member
ג´וליה

אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר נראה לי שאת מדברת על לקוחות של קמעונאים ואצל איש מכירות בדרך כלל הלקוחות הם הקמעונאים, כלומר זה מה שאני התכוונתי וחוץ מזה אני יוצא לפגישה אז ביי ויום טוב

giulietta

New member
אני מניחה שיש הבדל

(וגם אני צריכה לצאת, אז מה? מישהו מוכן כבר לזרוק אותי מפה?...) יום נעים ומוצלח.

ד ו ר י ן

New member
סליחה אבל ....

לי לא הצלחת למכור את הסדנא ... בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה < דורין קליינטית קשה >

למעלה