קומיקס

קומיקס

איפה יש קומיקס שאני יכולהל לצפות בו של סופרמן הצעיר? בכל מקום אתם אומרים שלאנה באמת הייתה קיימת ואני מתה לדעת....

aerynsun

New member
ההסטוריה של לאנה לנג

כאן ואם את רוצה חוברות, את צריכה לקנות . יש חנות קומיקס שהיתה ברמת אביב ועברה עכשיו לסנטר. דרך הנט, אין לי מושג איך אפשר.

yafufa88

New member
בבקשה

יש כאן כמה קומיקסים או קטעי קומיקס - לא התעמקתי ממש: http://superman.ws/tales/1960s.php אלה קומיקסים של "סופרבוי" (=סופרמן כשהיה צעיר). זה רק דף אחד של קומיקסים, אפשר לחפש עוד באתר. מקווה שעזרתי!

yafufa88

New member
חח, כרגע שמתי לב../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo5.gif

יש שמה קומיקס על איך לקס נפגש על סופרמן כשהיה צעיר! והוא היה שם 'חבר' שלו לכאורה... אז יש איזשהו בסיס להיכרות שלהם בסידרה אחרי הכול

aerynsun

New member
אבל נדמה לי שסופרבוי

וסופרמן זה לא אותו דבר... לא בטוחה.

yafufa88

New member
חח גם אני חשבתי על זה

אבל אז כשחשבתי על זה שוב הבנתי שזה ייראה די מגוחך, לא? חוץ מזה, אם תקראי את הקישור שהבאתי למטה תראי שבשנת 85' DC Comics כאילו 'ביטלה' את סופרבוי והפכה את הסיפור ככה שלקלארק לא היתה זהות סודית בצעירותו אלא הוא היה לכאורה "רגיל"

שתי סאגות שונות

סופרבוי וקלארק קנט הצעיר הם לא אותו אחד, הם כאילו ביקומים שונים, באחד מהגרסאות קלארק קנט לא יוצא להלחם בפשע כשהוא קטן, גרסה אחרת אומרת שכן, היא זאת שנקראת סופרבוי. אני לא בטוח אם הפריקוול של סופרבוי יצא ככזה שמתאר את עלילותיו של קלארק קנט הצעיר לפני שהוא הפך לסופרמן או מה זה בדיוק. מה שכן, זה ממש לא "בדוק".

yafufa88

New member
הנה מידע שיבהיר את הכול

ויקיפדיה אהובתי: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%99 וכשאמרתי שזה "בדוק" התכוונתי לסופרבוי שמופיע בקומיקסים בקישור שנתתי...

קראת בכלל מה שרשום שם?

זה דיי תומך במה שרשמתי ויקיפדיה: "בשנת 1985 DC קומיקס שינתה את ההיסטוריה של סופרמן כך שהוא מעולם לא לקח על עצמו זהות בדויה עד התבגרותו. שינוי זה גרם, למעשה, למחיקתו של סופרבוי מההיסטוריה הרשמית הנוכחית של סופרמן." אני: "סופרבוי וקלארק קנט הצעיר הם לא אותו אחד, הם כאילו ביקומים שונים, באחד מהגרסאות קלארק קנט לא יוצא להלחם בפשע כשהוא קטן, גרסה אחרת אומרת שכן, היא זאת שנקראת סופרבוי." לא הבנתי מה הקטע של הקישור
ד"א ויקיפדיה ניתנת לעריכה ע"י כל אחד, נכון שהמידע נבדק אבל לפעמים אין מי שידע אם המידע מהימן..

yafufa88

New member
../images/Emo6.gif

הקטע של הקישור זה הקישור לקטעי קומיקס שנתתי למעלה... זאת הגירסה שבה קיים סופרבוי = סופרמן כשהיה קטן!!

yafufa88

New member
משמע

לא סתרתי את דבריך רק הבהרתי שב"בדוק" שאמרתי הכוונה היתה לסופרבוי שבקישור (למה אני מדברת בשפה גבוהה כ"כ פתאום?!)

למעלה