קומיקס...

M i N i M i K i

New member
קומיקס...

טוב לקחתי את הרעיון מפורום נייסיום לגולשים.. אז ככה כל כמה ימים יופיע כאן קטע קומיקס קצר [סצנה מהסדרה/ משהו מהפורום/בדיחות אישיות/בדיחות].. מקווה שתיהיו משועשעים.. מיקי ===================================================
קומיקס א' היתוש
=================================================== ||שלום אני מוטי|הם בלתי נסבלים || || || |והם חושבים שהם המלך || || /\ |משתמע מכך שצ'כוב-->
|| ||
|הוא יתוש / ה מטורף שעושה הרבה רעש || || אני אסביר |בנוסף לכך הוא משעשע והוא אוהב || || לכם על |אירוויזיון ואוהד מושבע של מלפפונים|| || יתושים
|וגננים. || || |שלכם להיום [ולראשנה] מוטי
|| ==================================================== קרדיט לפרק 67 שליטע!! וכמובן לפורום ניסויים..
אוהבת ומקווה שנהנתם מיקי ומוטי העוזר..

נירושית

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

סחטיין עלייךךך... וואי פתאום צאני שמה לב שיש לי יתוש על הידדדדדדדדדדד

M i N i M i K i

New member
ואם הייתי שמה טרול?

אויי אני לא רוצה לדעת מה היית שמה לב שיש ליד..

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Rioter

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחח XD

ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת ליוחח ליודעת

orel4400

New member
אני באה לנס ציונה... וחשבתי אולי

תיהיה שם?! וניהיה ביחד...לא ביחד ביחד פשוט אני יבוא לראות אותך ולהגיד שלום ואם את יודעת מי יהיה בבמות? ועוד שאלה.. הבמות מול הקניון?!

למעלה