קומיקס...

chen010189

New member
"what are?"(דגנית לאבי, פרק 59)

(בערוץ הישראלי בלונדון, יש דיבוב:$)

orel4400

New member
הרי יש במות בכל עיר... רק שבלוד זה

ממש עלוב!!! כמו כל שנה!

chen010189

New member
בקריית אתא יש הופעות אבל..

אני עושה על האש עם המשפחה
הייתי אמורה לעשות עם חברים אבל התבטל בגלל כמה מהם..! שהם מציעים משהו ואז זה דופק הכל! והכל מתבטל גם התוכניות ה"חדשות"! טוב, ידוע שכל דבר אצלנו מתבטל בגלל שבא מישהו וקופץ עם הצעה מטומטמת

dollzy

New member
קרית אתא?

מישהו אמר קרית אתא?
חח אצלנו יש את בית הבובות מירי מסיקה סינרגיה היהודים מה קשור.. ועוד ועוד..

chen010189

New member
הצלחתי להשיג קשר עם תומר רוסו

זה מדהים. תוך חצי יממה בלבד. אבל אני מפחדת ממנו, חחחח, הוא נשמע עצבני למרות שרציתי לכתוב לו על דנה לא רוקדת אבל אני אוותר (והוא במאי ומורה למשחק, מסתבר אני רואה כל בוגר בית צבי שני הופך למורה למשחק!)

chen010189

New member
"דנה לא רוקדת".אררר.כלכך מצמרר!

והוא פשוט מוכשר! גם ראיתי ברמת אביב, לגעת באושר, בחצות בלילה נזכרתי בו כשראיתי את הסרט אתמול. בהתחלה בלגעת באושר התבאסתי שהחליפו שחקן אבל אח"כ התחלתי לאהוב אותו (לזכרונכם, מי שצפה בטלנובלה, בהתחלה היה שחקן אחר ואז הביאו אותו)

chen010189

New member
הוא בחיפה!! תומר רוסו מלמד פה!!

בק.ביאליק אבל זה חיפה.נו.חחחח מצאתי תמונה מהגלריה שם

chen010189

New member
אל תשווי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיגדל זיפים (תומר) הכי יפה לו
אבל עזבי את המראה את לא ראית איך הוא משחק "מה אתה רוצה שאני אעשה? כולה 2 בירות, אני לא הייתי צריך לדעת שזה מה שייקרה" *מעיף מכה על שולחן עץ והולך עם דמעות*
"למה לא באת לבקר אותי בבית חולים? אה?" "למה אתה מסתכל רק על הפרצוף שלי? הנה, תסתכל על הרגליים, הן שם למטה עדיין קיימות. לפחות ככה אמרו לי" "אני ויוני חברים" -אבל אני אוהב אותך, דנה-

חחח יאייי מה את עושה בנס ציונה??

ואני יודעת שמאיה בוסקילה מופיעה פה ושירלי לילו מנחת הערב..
וכן.. זה יהיה בבמות מול בקניון

orel4400

New member
יש!!!!

חברה של אמא שלי גרה בבניין הגבוה מול הקניון... בקומה האחרונה של הגג... וההורים שלי הולכים אלייה... ואני קבעתי אם חברים בכלל ללכת לשוהם וכולם הבריזו לי! אז יש מצב שאני באה לנס ציונה עם חברה שלי! את בנס ציונה?

מיה בוסקילה מופיעה אצלנו!

נרא לי שיש לה מתחזות כי אמרו לי שהיא תיהיה גם ברמלה.

orel4400

New member
את חושבת שיש לה הופעה אחת?!

תאמיני לי שלכל אומן יש לפחות 4 הופעות!! אביב גפן לדוגמא... רוק עצמאות- חיפה ראשון אחר כך... רמת גן ואחר כך.. רחובות נראה לי

למעלה