קומיקס מבוסס ספרים - כן או לא?

gewitter

New member
פשוט אם תדפיס

אז זה יהיה מגניב ונוכל לבזבז זמן לימודים יקר כאן בלדבר על זה, שזה איזה יופי מודפס וחלוצי וכולם ירצו לצבוע לך את הפאנלים... היי, מצאתי דרך חדשה להגיד סקס.

Scum Bunny

New member
האמת? חשבתי על זה.

ומלבד העובדה שלדעתי אני עדיין לא מספיק טוב כדי שאני ארגיש בנוח עם לקחת למישהו כסף, אז גם לדעתי יש דרך הרבה פחות יקרה להעביר את הקומיקס לכל מי שרוצה: אם אי פעם אני ארגיש שהגיע הזמן להוציא לאור את באני, אז תמיד אפשר פשוט לצרוב את כל הסטריפים לדיסקים, בצירוף איזה ממשק HTML פשוט כדי לדפדף בינהם. יותר זול, ובהתחשב בכמות הסטריפים עד כה- גם הרבה יותר מעשי.

comicsgirl

New member
B.T.W

דיברתי על שר הטבעות 1 (כמו שאני מניחה שכבר הבנתם...) עדיין לא יצא לי לראות ת´שני...

shnichsser

New member
אני שמתי לב בכלל שהחוברת הראשונה

של ארינאה יצאה אבל פחדתי שזה יעליב את ערן ואביב.

ailag

New member
רופל ../images/Emo13.gif

ב-מ-ק-ר-ה ... ! סורי, ההודעה שלך ממש גרמה לי לצחוק. אל תעלבי ("לא צוחקים עלייך, צוחקים איתך") הדמויות מהסרט לקוחות מהספר, זה אחד מהדברים הטובים בשני הסרטים, שהצילומים, הדמויות הרקעים וכו´ ממש טובים. ועוד משהו שרק עכשיו ראיתי : את לא ראית את הסרט אותו ביקרתי, וכתבת לי הודעה שאומרת לא לקטול אותו, ואז את גם מעבירה ביקורת עליו? קודם תראי את הסרט, אח"כ תחליטי מה את חושבת עליו..

comicsgirl

New member
דמט!

אנשים לא מבינים מה אני אומרת! אוף! עזבו, לא משנה... אני באתי להחמיא, לא לרדת ולא להשוות ולא להגיד שזה לא מקורי! וחוץ מזה, גליה יקירתי, אני חשבתי שאתם בכלל מדברים על הסרט הראשון (כנראה מה שקורה כשקוראים שירשור מהסוף להתחלה...). אז זהו, מצטערת על מה שאמרתי. ד"א- כן, אני יודעת שהדמויות של ארינאה לקוחות מהספר אבל מה זה קשור?! אני אמרתי שפשוט הדמיון הדהים אותי! שימו לב לגמד (מהסרט הראשון, כמובן!). אתם לא יכולים להגיד שהוא לא דומה (ואפילו במקצת) לדמות הגמד בארינאה! אז זהו, שוב- לא באתי לרדת או להגיד שערן ואביב העתיקו! תנסו להבין את מה שבאמת התכוונתי להגיד! אוהבת המון ותמיד, רעותי תותי.

HackMachine

New member
רוב הגמדים נראים אותו דבר..

למרות שזה בארינאה נראה קצת צעיר יותר.. אבל בעיקרון כולם חבורה של סקוטים קטנים ושיכורים

HackMachine

New member
תראי..

בעיקרון כל היצורים שנמצאים בספרי ה D&D למיניהם ניתנים לפירוש שלם ע"י האמן. אני אישית רואה את האלפים יותר כיצורי יער אשר חיים ע"פ הטבע בצורה מושלמת. אני לא כל כך מת על הרעיון של אלפים שנראים בעיקרון כמו בני אדם רק עם אזניים מחודדות. אני אוהב לראות ציורים שמראים אותם כחלק מן היערות והטבע. אבל הכל ניתן לפירוש.. אני לא סותר שום פירוש אחר. הפירוש הפופולרי, לעומת זאת, הינו הפירוש של Lord Of The Rings וארינאה. בעיקרון אפילו טולקין לא המציא את הסיפורים על האלפים. הם עוד הולכים אחורה עוד מתקופת הויקינגים שם הם האמינו ברוחות היערות המיסטוריות (אוווו
)...

למעלה