קומיקס ישראלי חדש!

קומיקס ישראלי חדש!

קומיקס ישראלי חדש באתר של Solstice Coil! זה עדיין בהתחלה, אז אנא, היו רחמניים. ואם יש לכם ביקורת על הציורים... טוב, זה לא אני ציירתי, אז מה איכפת לי. אבל אם בא לכם להגיד שזה לא מצחיק בכלל, אני הכתובת!

spidey 82

New member
בשביל התחלה זה נחמד.

הערות: 1. האמנות נראית מעט ילדותית, אך זה נסלח. צריך לעבוד קצת על האנטומיה (בעיקר עם הפאנל של החיילים). לא מבנה גוף ריאליסטי - זה עדיין קומיקס שנועד לשעשע, אז ריאליזם הוא לא חובה - אבל שהאנשים יראו כמו אנשים. 2. בלון הדיבור בפאנל הראשון שנאמר ע"י הקירח בחבורה צריך להופיע מעל הבלון השני מאחר והוא נאמר לפניו. בגלל שהבלון הופיע למטה קראתי קודם את הבלון העליון ומיד הבנתי שהחמצתי משהו. 3. הבדיחה לא רעה. אבל בשביל סטריפ ראשון אנחנו כבר רואים את הלהקה (הנחתי שזו להקה בגלל כלי הנגינה שנמצאים שם ופירסום הסטריפ באתר של להקה. תקן/י אם טעיתי) מתעסקת בענייני שטות בלי שהייתה לנו הזדמנות אחת להכיר אותם. אם יש לכם מבקרים קבועים/מעריצים הם בטח יכירו את הלהקה (ההנחה השנייה שלי - שוב, יתכן ושגיתי - היא שהדמויות מבוססות על חברי הלהקה האמיתיים). אבל מה עם קוראים חדשים? היה ניתן לשמור את הבדיחה לסטריפ עתידי ולהתחיל עם אקספוזיציה. מקווה שלא יצאתי שלילי מדי. -תומר.

חס וחלילה, היית שלילי בדיוק במידה הנכונה

אינך טועה, הקומיקס מבוסס על אנשים אמיתיים (ה"קירח בחבורה" זה אני). מאחר שענייני השטות הם העיקר בקומיקס הזה, אני לא יודע אם ממש יש צורך באקספוזיציה! אבל לא יודע, אולי יום אחד נעשה פרק prequel מיוחד. נ.ב. יש עוד שלושה קומיקסים! תגיב גם עליהם, ועכשיו! אוקיי, עכשיו ברצינות - תודה על הביקורת. אני אעביר את הדברים הרלוונטיים למאייר שלנו (שעכשיו עובד על הסטריפ החדש כי באיחור כי כתבתי לו, המוישה גרויסה, שישה סטריפים).

למעלה