קומיקס חדש !

talrv

New member
יצא השלישי??

אני מניחה שהתכוונת לשלישי בטרילוגיית ה"ווילו וטארה" - wilderness, כי שמעתי עד עכשיו על שניים שיצאו ואחד שאמור לצאת, ואם זה זה אז: ייאיי! מי שלא יודע על מה מסופר, ווילו וטארה יוצאות לחופשה, ודאון יוצאת איתם. החופשה היא באיזה ג´ונגל נדמה לי, והם נתקלות בצרות.. הסיפור מתרחש אי שם בעונה השישית (לא ברור מתי), ומומלץ ביותר לחובבי קומיקס! (יש קטעי הומור מצויינים).. צירפתי תמונות מהקומיקס הראשון (כריכה, עמוד מהחוברת ותמונה), והתמונה שבאנג´ו צירף היא מהשער של השני.

talrv

New member
ותמונה..

אם מישהו מעוניין בכריכה המלאה של החוברת השנייה, אני יכולה לפרסם..

נראה חמוד ביותר.

כיאה לקומיקסים, הציורים מאד אנימטוריים.... יש כזאת מילה בכלל? נניח...

bewiched

New member
אמבר בנסון אמרה פעם(לא זוכרת איפה)

im not a stik, im normal and helthy אני בעד,היא משקל נורמלי, לא דוגמית כמו רוב השחקניות עם גוף מושלם והיא מאושרת מעצמה.אני בעד.

buffstar

New member
איפה אפשר להשיג אותם בארץ אם בכלל?

ובקשר למה שאמבר בנסון אומרת על הגוף שלה זה מה מצאתי... CH: I take it you´re not happy with your body? AB: I´m happy to have boobs and hips and be a normal size person. I´ve seen way too many people that I know go to the hospital because they can´t eat. They feel they have to be this skinny thing! I´m very happy with my body. I´m not fat. Not by any stretch of the imagination. But it´s hard when you´re in this industry and you´re expected to look like a string bean. "You would have gotten that part if you were 20 pounds less." What do you want me to do, cut my head off? It´s just not healthy. I like to eat and I´m not going to stop eating because some jerk says I need to in order to get a part. There´s always going to be somebody out there who doesn´t like you. That´s just how it is. you go girl!

talrv

New member
כמה שזה מבאס.....

אי אפשר למצוא בחנויות בארץ, רק בחנויות אונליין, קישורים להם תוכלי למצוא בפורום קומיקס פה בתפוז. האמת ששמעתי על כמה חנויות שמוכרות קומיקסים של באפי (לא יודעת אם הקומיקס הזה, נראה לי שאחרים -פריי, גיליונות של באפי, ספיישלים אחרים), בר"ג ובעוד מקום, אני יכולה לבדוק לך אם זה חשוב. מישהו פעם אמר לי גם שהוא מצא חוברות ב"צומת ספרים" בבילו סנטר שבמרכז (ליד רחובות, איפה שאני גרה, למה לעזאזל לא הייתי שם עדיין אני לא יודעת!).. בארה"ב החוברות נמכרות ב-2.75-2.95 דולר, ואני מניחה ששם יש בהרבה חנויות ספרים וקומיקס שמכבדות את עצמן
לגבי אמבר, מדהים כמה שהיא צודקת! שתישאר כמו שהיא!!

and a big one.

אי אפשר להשיג שום דבר שקשור לסדרה בארץ. אולי חוץ מגרביים וגם זה בפוקס. ואל.

buffstar

New member
אני כל כך רוצה לביות בארה"ב

עכשיו, הייתי מבזבזת את כל הכסף שלי עד הסנט האחרון על מוצרי באפי ואוריו...

WillowFreak

New member
יש גרבים של באפי בארץ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

או שזאת סתם בדיחה? יש לי שאלה... אפשר להשיג באפי סטף בבריסל - בלגיה

Schnickelfritz

New member
חחח, אני מקווה מאוד ../images/Emo8.gif

אני טסה לשם עוד שבועיים, עוד משלחת
הסבירות יותר גבוהה שיהיה שם מאשר בארץ, אז אם בארץ מוצאים........ בקיצור, נקווה

B a n j o

New member
אם כבר בחו"ל עסקינן

האם אפשר למצוא דברים נחמדים באיטליה ?

Schnickelfritz

New member
ועוד שאלה שקשורה...

אם אני באמת מחפשת דברים בחו"ל, לאיזה חנויות להכנס- איזה סוג חנויות מוכרות מוצרי באפי בכלל
(ברור שלא חנויות בגדים, אבל אתם מבינים את הכוונה...)

B a n j o

New member
תלוי איפה

אבל אני מאמין שהחנות הכי טובה נמצאת באנגליה היא נקראת "forbidden planet" ויש בה כל דבר כמעט שחיפשת על מד"ב או סדרות וסרטים כמו באפי

talrv

New member
נשמע מעניין...

הייתי מתה להיות שם..... אבל אני אסתפק (או יותר נכון אצרח מאושר) שההורים שלי נוסעים לארה"ב בתחילת נובמבר..!!! ייאייי!!!!!!

Mr Freeze

New member
כמה עצוב...

אני הייתי בחנות שהוזכרה, ויצאתי ממנה עם מזכרת צנועה ביותר. למה? כי הכל שם יקר! מי שיתחיל לבזבז שם כסף, ייצא ללא פרוטה. אפילו ללחם. לא, אני סתם מגזים. אבל היא באמת חנות יקרה, כמו כל חנות ממוצעת באנגליה. בר.

למעלה