קומיקס ושאלה

greenkid

New member
קומיקס ושאלה

אתמול ביקרתי בתל אביב והצלחתי להניח את ידי על קומיקס של מלחמת הכוכבים שמספר את כל פרק 3 ואני חייב להגיד שזה אחד הדברים המגניבים שראיתי. כמובן שניסיתי להחזיק את עצמי ולא לקרוא את הקומיקס, אבל אין מה לעשות אני חלש אופי... אני לא רוצה להרוס לכם כלום מהסרט אבל זה הולך להיות סרט ע-נ-ק!!! אחח כמה עוד אפשר לחכות!!! השאלה שלי היא כזאת: יש לי אוסף צנוע של בובות וחלליות וקומיקסים וכל מיני שטויות של מלחמת הכוכבים ורציתי לדעת אם מישהו יודע מתי הבובות וכל שאר הדברים של הסרט השלישי אמורים להגיע לארץ ואם כן אז יגיעו כל הדמויות או רק כמה דמויות מדגמיות(כמו שקרה עם הדמויות של הסרט השני...) ובנוסף אם יש למישהו בובה של דארת' וידר למכור לי אז אני אשמח לקנות..

Earth Jedi

New member
אממ....

אני אישית גר בארה"ב [ננה בננה ! חח] אז כך ש....לא אוכל למכור לך או משו...אבל מה שכן אציע לך::: למה לעזאזל לחכות עד שיגיע לישראל !?!?!?! קנה באינטרנט !!!! ובקשר לקומיקס, אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר, וזה ספר גרפי ולא קומיקס. זה נראה ככה כאילו שעשו במחשב כזה נכון? לא מצוייר יעני..... ?

greenkid

New member
תראה...

אני מדבר על ממש קומיקס לא ספר גרפי זה עם ציורים והכל... כמו שקומיקס אמור להיות!ואם זה על מלחמת הכוכבים זה אפילו יותר טוב ואם זה על הסרט השלישי אז בכלל... :) ובקשר להזמין מוצרים של מלחמת הכוכבים מחו"ל, באמת שאני רוצה אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, הבנתי שצריך שתיהיה לי תיבת דואר בחו"ל ורק אחרי שאני מזמין מוצר אליה (וגם זה דרך איזה חשבון אינטרנט כאלפאל או משהו כזה) ורק אז אפשר לשלוח משם לארץ... זה נראה לי ממש מסובך וגם יקר(אבל כסף זאת לא הבעיה...) אם אתה יכול לעזור לי וללמד אותי איך בדיוק להזמין מחו"ל אני אעשה את זה...

Earth Jedi

New member
ת'אמת

אף לא קניתי דברים מחו"ל כשהייתי בישראל, אבל לדוגמא אתה יכול לחפש מוצרים דרך איביי ולראות ב shipping אם המשלוח הולך world wide ... אם כן, כדי להיות בטוח, שלח למוכר מייל ותשאל כמה יעלה משלוח לישראל וכו'... בהצלחה !

greenkid

New member
תודה...אבל

זה לא מספיק מפורט אני עדיין לא יודע בדיוק איך אני אמור לשלם והכל.. אני אשמח אם תוכל לעזור לי בזה... ותודה בכל מקרה..

blagen

New member
בשביל לשלם אתה צריך...

כרטיס אשראי בין-לאומי, או כך לפחות שמעתי... הכי טוב זה לשלוח אחד מהחברים שלך שנוסעים לחו"ל למסע קניות (
), זה מה שאני עשיתי והוא הביא לי כמה מוצרים, ביניהם גם האקשן פיגרס (בובה) של דארת' ויידר... אבל לא נראה לי שאני רוצה למכור אותה...
בכל מקרה, עם כל הבעיות במכס וכולי, לפי מה שאני יודע זה "מסוכן" להזמין מחו"ל אבל זה הכרחי אם אתה לא רוצה לחכות שיגיע לארץ (ורוב הסיכויים שלא יגיע).

Earth Jedi

New member
אם אני לא טועה

הVISA שלך [ישראקארד] תתאים...פשוט צריך להירשם ל paypal וזהו...מה הבעיה? כשאתה מנצח במכרז בebay אתה פשוט לוחץ על pay now וזה שולח אותך לעמוד שלך באתר paypal. שם אתה פשוט לוחץ על הכפתור ו..ואללה...הכסף הועבר [מהכרטיס לpaypal ומPP למי שזה מיועד...] פשוט, לא? כי פשוט עד שמישו יסע לחו"ל, ולמה להעמיס עליו שילך...יקנה בשבילכם וזה.....

Earth Jedi

New member
../images/Emo12.gif אה ובקשר לקומיקס...

יש לי את הקומיקס במחשב ! חח איזה דפוק אני... השם כמו של הסרט Revenge of the Sith וזה 4 חלקים, נכון? כן זה חייה אבל לא קראתי... אני רוצה קודם לראות ת'סרט ואז לקרוא... וקומיקס באמת יפה ! דפדפתי בו ככה, פלוס הוא גם מקבל ביקורות מעולות...כך ש...כדאי !

greenkid

New member
לי יש אותו בחלק אחד

אני קניתי את הקומיקס הזה בחלק אחד שעלה לי איזה 13 דולר... כנאה שאלה כל הארבע חוברות שעשו מהן חלק אחד.. וגם אני לא מתכוון לקרןא אותו עד שיוצא הסרט, אבל הפיטוי כל כך גדול... הוא מונח לו על הסיפריה שלי וקורא לי לבוא ולקרוא בו... שהכוח יהיה איתי!

למעלה