קומיקס בצרפתית

סופיה8

New member
קומיקס בצרפתית

מצאתי בעליית הגג חוברות קומיקס וספי מתח ומדע בדיוני בצרפתית. ספרים והחוברות היו שייכים לאבי ז"ל. אני מעוניינת למכור אותם. אשמח לקבל פרטים למי אוכל לפנות. תודה

amitais

New member
נסי את חנות "ג'ק אין דה בוקס"

ברחוב דיזנגוף בת"א, קצת לפני הסנטר לכיוון היכל התרבות. זוהי חנות ספרים משומשים שבעליה הוא צרפתי לשעבר, והוא עוסק גם בקומיקס. סביר שהוא יוכל לתת לך הצעה לרכישת כל הכמות. לחילופין, את יכולה ליצור רשימה של הפריטים, ולהעלות אותה לכאן או לפורום "תרבות יד שניה" כאן בתפוז. מכירה ישירות לצרכנים דורשת יותר עבודה, ואולי לא תמכרי את כולם בבת אחת, אבל תקבלי עבורם מחיר כפול או משולש מאשר מה שיציע לך ג'ק. בהצלחה.

Johnnit

New member
למה את רוצה למכור אותן?

זה נשמע לי עצוב. זו לא מזכרת מיוחדת לדעתך?

סופיה8

New member
מכירה

אני רוצה למכור כי אני לא דוברת צרפתית ולגבי מזכרת יש לי מזכרות אחרות, תודה על ההתחשבות.ערב טוב

vvaa0

New member
מעוניין לקנות

היי סופיה. ראיתי את ההודעה שלך בפורום קומיקס ואני מעוניין לדעת איזה ספרים את מציעה. יתכן ואקנה את חלקן. אודה לך אם תצרי איתי קשר: אריאל [email protected]

סופיה8

New member
למכירה

היי אריאל ערב טוב. אז ככה יש לי שתי בעיות להעלות את רשימת הספרים/ חוברות הקומיקס על המחשב. אחד אני לא כל כך דוברת צרפתית וכותבת בצרפתית. שנית אין לי תוכנה במחשב שלי שמאפשר לכתוב בצרפתית. אני מהמרכז ואני ניידת עם רכב אז אני אשמח להיפגש אתך ולהראות לך את הספרים/ חוברות. במידה ויש רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה

למעלה