קומזיץ בפורום

חתולון*

New member
קומזיץ בפורום

התכנסנו הערב כאן חברי הוועד הלא לשם זאת הפורום נועד החלטנו לפתוח שרשור לתפארת לפני שליהי עלינו גומרת אפרסק ילך להכים את הקרשים שושן תאסוף את כל האנשים דרדסית תנעים לנו בשירי אהבה וחן המתוקה תבטל את האכזבה נשארנו הערב "להדליק" את הפורום ומי שנמצא כאן שיצטרף בערום יאלללה בואו חתולון

חתולון*

New member
להכים=להכין וגם..... שכחתי

שכחתי , לצערי את סנדי להוסיף לקטוף את הפרחים לפני שיסניף אז רוצי לך מתוקה וקיטפי את הפרחים שנוכל לזהות את "הביצים" של האחים.. כן, שם בתמונה של השרשור הקודם ומקווה ששום בת כאן כבר לא מסמיקה מאודם. חתולון

חתולון*

New member
חניבעל

אחרי שראיתי על מה "היא" רוכבת וחשבתי שהיא פשוט רק "שוכבת" ולאחר שדרדסית "האירה" את עיני ואני מתוך "בושה" מסתיר את פני אני מציע לך לשים פרח על הביצים ואולי תגיע מישהי ותרד מהעיצים רק מקווה שנראה בסוף את הציצים זהו נחזור לעצמנו חתולון

חניבעל.

New member
יש לי במגירה

עלה תאנה, עליו השמועה אומרת, כי הוא היה של חווה. אז את עצתך אימצתי, אבל לדרדסית הצצתי.

חתולון*

New member
ולי במגירה יש.....

2 חפיסות של..... 4 יח´ של...... 1 יח´ של..... ולדרדסית לא הצצתי ולאף אחת לא הצקתי, אבל, תגיד לי אדון מגילה מה הסיפור הזה עם טאקילה חתולון

טוב....אני הגעתי........./images/Emo45.gif

עם המון מצב רוח עם גיר ועם לוח עם המון כיבוד ומי שלא יבוא יהיה אבוד

תגידו.......?........

איזו מוזיקה אתם אוהבים כדי שאוכל להביא את הדיסקים ואת האביזרים חחחחחחחחחח

דרדוס............בואי ת´קרבי רגע...

את מפריעה?...... שניה אתן לך ת´תשובה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא רק שאינך מפריעה נהפוכו את פה רצויה

חתולון*

New member
דרדי..

כאן לא שואלים "אם אני מפריעה" זה יוצא כאילו את לנו מקריאה את התקנון של תפוז וההנהלה ואת חברה ולא איזה שתולה אז אם כבר התעוררת וברחה לך השינה תפתח רשת גימל ונשמע את משינה חתולון

חתולון*

New member
חן המקורית שימי לב חמודה

מצב רוח יש עד בלי סוף לוח וגיר זה כבר טוף אבל, בקשר למוסיקה "זה פשוט" המורה נאזין ל"רשת ג´" ... ונחגוג בחבורה וכן, כולנו נהיה על אותה המנגינה ומי מכין את המנגל בגינה? אפרסק... בוא לכאן חתולון

חתולוןןןןןןןןןןןןןןן

לפקודתך....אני מיד מצדיעה רק תגיד לי בבקשה על איזה תדר אתם שמועים? כדי שגם אני יהיה בעניינים את המנגל בגינה?....... טוב אני אדליק את המנגל בגינה אבל......שזה יהיה ברוטינה כי העשן בא לי בעיניים ורק חסר לי משקפיים אפרסק.................................. איפה אתה תצטרף צריך גם מישהו שיעזור לי לנפנף

דרדוס......................./images/Emo124.gif

יאללה תביאי ת´מצלמה שיהיה לנו מה להראות מחר לחבורה אז קדימה לעבודה ואל תברחי ...בטענה שאת עסוקה כי היום לא מקבלים פה הברזות כי היום אנחנו הברווזות

חתולון*

New member
אז ככה.... מצב התדרים

אצלנו בדרום הארץ התדר 106.9 מגהרץ.... ואצלכם, אני מניח במרכז התדר הוא 97.8 אף פעם לא זז אשתי את הבישולים כבר סיימה ואת עינייה לפני רגע עצמה יופי שהנמנגל דלוק בגינה קראתי לאפרסק ואפילו בתחינה הוא אומר לנו "בואו לצ´אט" , ואת מחפשת שף? אני אומר לך, שיגיע כבר, ושיתחיל לנפנף חתולון

חתולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אצליכם בדרום התדר 106.9 אצלהם במרכז התדר 97.8 ותגיד לי מה אצלי?...... זה לא פאייר הצפון לא נחשב?..... הצפון לא מיושב?...

חתולון*

New member
חחחחחח חן

בחיים לא גילית לי היכן את מתגוררת ואני יודע שאת נאמנה ולא סוררת מה? אין לך את רשת גימל בראש? אז למה אתן מאזינות מצמרת הברוש? חתולון

אופסססססססססס

בלי לשים לב... והכל בגלל הראש הכואב גליתי.....את מקום מגוריי עכשיו יגיעו הנה כל רעיי יהיה נחמד ומה נעים נמנגל....ונשיר שירים ואם תיהיו גם טובים בסוף אתן לכל אחד שקית ממתקים ובה גם הפתעה.....בלונים

חתולון*

New member
את מזכירה לי את אשתי הגננת

שבסיום כל מסיבה, שקית היא נותנת אני כבר עם 2 אופטלגין והראש כואב לי לסירוגין איפה, או באיזה כיוון עלי לעלות אולי הכיוון "ליד" מעלות? נחליף את התדר של המוסיקה השקטה או שנלך לישון הלילה במיטה? חתולון

למעלה