קומו קומו לעבודה!

ק ד ו ש

New member
קומו קומו לעבודה!

לוח השנה מראה על יום שבת. השעון מראה על השעה 06:10. ולמרות הכל, יש אנשים שקמים (או יותר נכון אחרי לילה לבן כי מרוב טיפשותם יצאו) לעבודה. יש עוד מישהו כזה??

haych

New member
פעם ראשונה אחרי חצי שנה

שעבדתי תמך ביום שבת, ולא מלא... אמא שלי כ"כ לא רגילה, שכשהיא קמה ב-7:30 היא העירה אותי בדאגה שלא קמתי... עד שאפשר לישון עד מאוחר-גם אז מעירים אותי?!? :( אני אפילו לא מנסה להתחרות על התואר בשבוע. לא עשיתי שעות!

ק ד ו ש

New member
השבוע אין בכלל ספק

שלקחתי בענק. 128 שעות. ואת שואלת איך? 5 ימים רצוף קורס מהעבודה, ואז עוד משמרת של 8 שעות בשבת. נצחון מוחץ.

haych

New member
מתי למדת מתמטיקה בזמן האחרון?

איל זה הגיוני??? 128 שעות, בשישה ימים. יום אחד מתוכם-8 שעות. נשארו 120 שעות. 120 שעות, לחלק ל-5 ימים-יוצא 24 שעות... כלומר רק אם היית עובד (או בקורס) במשך 24 שעות ביממה היית מגיע לכזאת כמות של שעות!

ק ד ו ש

New member
בפעם האחרונה שבדקתי את הידע

שלי במתמטיקה הוא היה סבבה ביותר. קורס חמישה ימים (ישנתי שם). 5 כפול 24 שווה!!!!! 120. ועוד משמרת של 8 שעות בשבת.

haych

New member
אוי, באמת...

ישנת שם! לא למדת/עבדת כל הזמן הזה! ממתי שעות שינה ופנאי נחשבות? אם אני ישנה בבית במיטה וחולמת שאני בעבודה... זה נחשב? כי כמעט כל לילה אני חולמת על העבודה...

ק ד ו ש

New member
להגיד לך את הסדר יום שלי שם??

מתעורר בשעה 6, הולך לישון בשעה 9 אחרי שכל היום אין דקת מנוחה חוץ מארוחת צהריים. מחישוב מהיר זה 15 שעות ביום. וחוץ מזה, שזה היה באיזה קיבוץ בצפון, לא בבית שלי, ככה שגם הפנאי הוא מסריח. זה אשכרה חמישה ימים שאתה משועבד למקום הזה.

ק ד ו ש

New member
ז'אן

אתה פשוט לא מוכן להודות שלקחתי השבוע בענק. לא נורא, אני מכתיר את עצמי.

למעלה