קומו עורו אנשים

3 שרונית

New member
קומו עורו אנשים

קמתם? יופי , בוקר טוב...... קדימה לעוד ארוחת חג, לעוד מנגל.... נראה מי יהיה הראשון שיבכה אחרי החג על הק"ג שנוספו.....

נמאס לי כבר מכל הטררם

אוף עם החג הזה, הילדים שבבית, הילדים שהולכים לאבא לשלושה ימים (אני לא רגילה), הילדים שישנים עד מאוחר, שערים עד מאוחר. נמאס לי מזה שכל הזמן אוכלים, חלקנו אוכלים צהריים בצהריים וחלקנו אחה"צ ואז ארוחת ערב וארוחת לילה
ואני משעמום וחוסר איזון אוכלת בלי סוף ומרגישה שעליתי 10 ק"ג
דפקו לי את האוטו בערב החג ואת כל החג ביליתי בבית
משעמם לי ואני כבר מתה לחזור לשיגרה. סליחה אבל כל הקיטורים יצאו פתאום

../images/Emo124.gif טוב אני חזרתי מהקריות

אחרי שהיתי נטולת מחשב מיום שישי אז הפסדתי את המימונה והמופלטה ... כמה חבל .. פייר ? אני מה זה מאוכזבת שלא עשיתי שום דבר יעיל בחג הזה חוץ מלרבוץ אצל אמא לאכול 24/7 ארוחות עם המשפחה , הדודים , האחים , האחיינים חבל.. חופש כזה טובהיה מתאים איזה יוון או אילת אה , רק שאין תקציב.. פאק מה שכן , אכלתי בשר שיספיק לי ויאזן את רמת ההמוגלובין לאיזה כמה חודשים טובים

בארי

New member
החתימה שלך...

משהו שקראתי בספר שלו ואהבתי את האימרה הזו שם. יש לו שם שירים שצריך ממש להיות איזה אבשלום קור כדי להבין מה הוא כתב שם. אבל משמעויות אדירות של מושגי החיים...

בארי

New member
מה נוסף מי נוסף ????

סעמק הפסח הזה,נשארתי רעב כל הפסח אין מה לאכול ! לא פיצות ! לא תאילנדי ! לא סיני ולא בורמזי ! ינעל אבוק הפסח הזה ! רק על האש כל היום וכל יום ואין עם מה לנגב את החומוס ! מזל שלפחות בפאבים יש בירות...משהו שינפח קצת את הבטן
והאמת שאני בכלל עליתי במשקל בחודשיים האחרונים,אני שוקל היום 72 קילו וירדתי במידת המכנס שלי...
העבודה משתלמת בהחלט

לא יודע מה איתך

אבל אני כל הפסח אכלתי שווארמות, חומוס ביפו אצל האסלי ( יפת 73 ) ומחר בעזרת השם אני הולך לאכול חומוס סורי ( בנווה צדק ) שלדעתי הוא הכי טוב באיזור. והבעיה היחידה שיש לי היא שאין פה מטהר אוויר

בארי

New member
הממממ...מטהר אוויר...

מזכיר לי את ימיי באוהלים בשירות הצבאי...
אוהל 20,מיטות צרפתיות,מזרנים דקיקים,חיילים שפוכים וריח ניחוח של לוף,תירס,סוכריות חמוצות ועוד כל מיני דברים של מנת קרב צה"לית מתערבבים להם בבטן.... לא נרחיב את המידע

בארי

New member
../images/Emo13.gif כן הפסקתי עם המסיכה...

זה לא בשבילי האמת המסיכות האלה,מעדיף את מי שאני כפי שאני. כבר למדת להכיר אותי לא !?
הלוואי והייתי יודע לאיפה נעלם ספר השירים שלו...היה לי ספר שלו,שכתוב על דפי קלף כאלה,משהו ייחודי. חציו בעברית וחציו בערבית.

בארי

New member
לילה טוב גברת נהדרת ../images/Emo13.gif

ויאללה חזרה לשגרה
[אווווף בעסה שנגמר חופש של שבוע...]

ק י ק ה

New member
../images/Emo124.gif שרונית תעשי לבארי ../images/Emo41.gif

השבוע. לא נעים להודות אבל נראה לי שרק אני לא יודעת מיזה

בארי

New member
../images/Emo9.gif

בארי זה מתנחל תפוזי משנת 1997 או 1998.אני כבר לא זוכר. עוד בטרם הפך פורטל,אלא היה סתם אתר פורומים ישן ועתיק... עוד בטרם היו כרטיסים אישיים וסיסמאות וכל מיני תוספות שרק הלכו ותפחו בממלכת התפוזים. והדבר שהכי הצחיק אותי לא מזמן היה,זה שהתחלתי את דרכי בתפוז בפורום עשרים פלוס

© RoNa

New member
אין סיכוי שהוא יהיה כוכב

צריך להגיש מועמדות ושוחד והתור ארוך. מאוווווד ארוך!

בארי

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo41.gif

עכשיו למיטה,מחר צריך,בעצם כבר היום,לקום בחמש וחצי בבוקר. ועם השיר הבא ניגש למיטה,שיר חזק במשמעותו... חופים ביצוע: הגבעטרון מילים: נתן יונתן לחן: נחצ'ה היימן חופים הם לפעמים געגועים לנחל. ראיתי פעם חוף שנחל עזבו עם לב שבור של חול ואבן. והאדם, והאדם הוא לפעמים גם כן יכול להישאר נטוש ובלי כוחות ממש כמו חוף. גם הצדפים כמו חופים, כמו הרוח גם הצדפים הם לפעמים געגועים לבית שתמיד אהבנו אשר היה ורק הים שר לבדו שם את שיריו. כך בין צדפי ליבו של האדם שרים לו נעוריו. מגיע להם הפרס הזה ביום העצמאות הקרוב,פשוט מגיע להם,כל מפעל החיים וכל המורשת הזו שהנחילו לנו.

למעלה