קומו והתוודו

"הילד" (כבר בן 19)

נצפה לאורך השנה מסתובב באזור גוש עציון, לומד בישיבת הסדר. חיול בקרוב, גיוס מסתמן בעוד שנה. קפצתי לומר שלום, וראיתי שמתעניינים בשלומי. אני חושב שבדיוק פספסתי את המפגשי-פורומים, נכון? יש לי עוד שבועיים פה - אבל אני לא בטוח כמה זמן יהיה לי להיכנס לפה. אשתדל לקפוץ מדי פעם.

התגעגעתי אז באתי

וליתר דיוק, קראו לי אז באתי. לפעמים אני עושה מה שאומרים לי, עדיין. נחמד לחזור לבית המרצד הזה (ואם הייתי חוזרת במרצדס, היה הרבה יותר טוב). בחודשים האחרונים ביליתי המון מול המסך המרצד הזה בענייני עבודה, וכשהתאפשר לי שלא להיות מולו - ניצלתי זאת במיידי. לכן נעלמתי מכאן. ועכשיו, לאחר סיום הפרוייקט הגדול, אני עדיין נהנית להתעלם מהמסך הזה ואפילו ביתר שאת. יש לי קוצים, שאני לא מצליחה להוציא אותם, ובעצם, אני לא רוצה שיצאו. אני נהנית מחוסר היכולת לשבת במקום אחד אחרי שדגרתי כל-כך הרבה. הצצתי בשירשורים שבדף הפותח ומדגדג לי באצבעות להגיב קצת. יש שם שירשור שקורץ לי לגאול אותו מבדידותו המזהרת. תיכף אשוב.

איזיקו

New member
נכנסתי בשם המשתמש של איזיקו

כדי לספר שהוא מרגיש טוב, תודה לאל. בימים אלו איזיקו אוכל, ישן מדי פעם, שואף חמצן, פולט פחמן דו-חמצני ושתנן דו-חומצתי. ראשו של איזיקו נתון בימים אלו לעניינים שונים, עניינים שבשגרה ועניינים שהופכים להיות שגרה, ואין זה בהכרח רע. יחד עם זאת ואף על פי כן הוא מבקש להבהיר באופן חד משמעי מוחלט בהחלט, שאף כי נדמה שאין הוא קורא את שנכתב פה, מעל גבי דפי הפורום, הרי שזו אשלייה, וכל מי שטוען כך טועה ומטעה, ושיוכיח! איזיקו מבקש להודיע שעוד מעט קט תסתיים חופשתו והוא יחזור לפעילות מלאה עם חוויות חדשות וסיפורים מעניינים. בשש, שש אחרי המלחמה. בעזרת השם.

shellyland

New member
בהזדמנות הקרובה שלחותו

לעיין בתמונות של דיקלה בפורום ברזילאית.

יאללה תפסיק לעבוד עלינו

יודעים שזה בעצם אתה באמת תפסיק להתבייש שם בפינה. לא מענישים כאן על היעדרות רק עושים בחינה לבדיקת השלמת החומר. קח את הטופס הזה שב שם בצד עם קלה ונחרצה והללג (בלי לדבר אחד עם השני) ותתחילו לענות: א. מי מדווח לנו ישירות מעירו המופגזת בקטיושות? ב. מי משתף אותנו בחויות השירות הצבאי של בנו? ג. מי לא תולה דגל על המכונית, ולמה גרי כן עושה את זה? ד. מה משותף לצימעס, רגליים קרות ותרנגולת ערומה? ה. כמה פעמים בתקופה האחרונה המנהלים חזרו על המשפט "בלי פוליטיקה בפורום"?

רואים, כבר התבלבלתי.

רציתי להגיב להודעה שלך דורותי, אבל האצבעות רעדו מהתרגשות, כנראה.

למעלה