קומונת-hex

andrew161

New member
קומונת-hex

אני מזמין אותכן לקומונה החדשה שפתחתי לסדרה הבריטית hex שכונתה רבות: the british buffy ולפני שיגיעו הבדיחות...כמעריץ ותיק ונאמן של באפי ושונא מכושפות מושבע..אני אומר לכם..הסדרה הזו טובה..... הנה תקציר בערך: The shadow of the past is about to wreak havoc on a remote English school. Cassie's legacy will stay silent no longer. The time has come to face her destiny. The time has come to make a choice; join the forces that claim her as their own, or find a way to fight them. ----------------------------- A teenage girl becomes aware of her strange new powers and of her legacy. Her future is unclear as forces good and evil fight to make her their own. Her destiny is in her own hands. Supernatural thriller. ביקורות: Hex is brilliant!!!!! more please! if u like supernatural things then u'll prob like this, darker than buffy and charmed and much better by a thousand times than point pleasent, hex seems more grouneded in reality. it is a definate must see!!! 10/10 ------------------------------------------------------------ I just love this seasons Hex. It's got everything in it from sex to swearing. It just cool. I watched it on Sky 1 and thought WOW!!. If you haven't seen it on t.v. you must get the DVD of it. The story is about a girl called Cassie who is the last desendent of the first witches clan. Azazeal is an evil fallen angel who plots to have hell on earth. . Her friend tries to help, being a ghost has it uses! So what does she do. Ha now that will be telling. You have to watch it yourself to find out, haven't you!!!!! ------------------------- "it's bloody (hell) fantastic! "

andrew161

New member
המשך...

פשוט רשמו בשורת החיפוש בחלק הקומונות :hex ותירשמו!!!

נצל"ש...

טוב...הרברה זמן אני שוברת את הראש על זה...ועדיין לא הבנתי איך הפירסט מצליח לעזאזל גם להיראות כמו באפי...סתומרת אוקי היא מתה פעמיים...אבל עכשיו היא לא מתה והיא חיה (לפי מה שהבנתי...לא?) אז איך הוא יכול גם להיראות כמו באפי? *מבולבלת*

c o n n o r

New member
הכח שלו זה לקחת צורה של אנשים שמתו

מספיק שהיא מתה פעם אחת המצב העכשווי לא משנה לו כמו שהוא מתחזה לספייק או לדרוסילה או מתחזה לבני האדם שהם היו זה לא משנה שהם ערפדים ויש לי שאלה משלי עין הבלאקוסה (אם ככה קוראים לה ) אמרה שהיה פגם בקו של הקוטלות וזה מה שאפשר לרוע הראשון לחזור לעולם שלנו אניה חושבת שזה בגלל שהם החיו את באפי אבל אנחנו יודעים שהרוע חזר לפני בעונה 3 אז מתי בדיוק באפי או משהו שקשור אליה גרם לפריצה שתחזיר את הראשון ?

זה לא

עין הבלאקוסה,זה עין הבלג'וקסס (BELJOXA'S EYE) או משהו קרוב לזה. ועכשיו בקשר לשאלה שלך,הפגם בקו של הקוטלות אפשר לרוע הראשון לנצל את ההזמנות כדי לחסל את השושלת שלהן,הוא לא אפשר לו לחזור לעולם שלנו.הרי כמו שאתה אומר הוא היה שם גם בעונה 3,רק שאז הוא היה יותר פתטי וחסר כוח מבעונה 7. והנה ציטוט שמוכיח את זה: GILES If The First has been around for all time, then why hasn't it attempted something like this before? Why now? BELJOXA'S EYE The opportunity has only recently presented itself. GILES Opportunity? BELJOXA'S EYE The mystical forces surrounding the chosen line have become irrevocably altered, become unstable, vulnerable. מקווה שעניתי לך על השאלה.

c o n n o r

New member
זאת אומרת...

שמהעונה הראשונה הוא יכל לעשות את זה ברגע שבאפי בפעם הראשונה חזרה לחיים היא שיבשה את קו הקוטלות שהיא מתה בעונה 5 זה כבר לא היה משנה כי היא כבר יצאה מהשושלת זאת אומרת שהרוע הראשון יכל לפעול מעונה 2 ואני לא חושב שזה קשור לכוח שלו הוא לא חיזק את עצמו בצורה כלשהי אני חושב שהוא חיכה כל הזמן הזה כדי ללמוד כל אחד מהחבורה לדעתי הוא הגיע בעונה 3 כי הוא ראה הזדמנות שלא תחזור אנג'ל הערפד עם הנשמה מעורער וחלש ממש יהיה קל לשכנע אותו להתאבד והוא הצליח פשוט באפי הצילה אותו.

הוא לא יכול

היה לעשות את זה מהעונה השנייה,אלא רק מהעונה השישית ואילך. ואני יסביר,בפעם הראשונה שבאפי חזרה לחיים זה היה בגלל שזאנדר עשה לה הנשמה מפה לפה,לא משהו מיוחד.ובפעם השנייה שהיא חזרה לחיים זה היה בגלל שווילו עשתה קסם במיוחד כדי להחזיר אותה. וכמו שספייק אמר,לקסמים תמיד יש תוצאות,ואחת התוצאות של הקסם הזה הייתה שלרוע הראשון הייתה הזדמנות לחסל את שושלת הקוטלות. מרגע שבאפי חזרה בעונה השישית הוא התחזק (הגדיל את צבא הברינגרס שלו,וגייס את כיילב) ובעונה השביעית הוא החליט שהגיע הזמן להציק לבאפי והסקוביס.

c o n n o r

New member
אבל...

ברגע שבאפי מתה מוות קליני לאפילו שנייה אחת בעונה הראשונה וקנדרה זומנה היא יצאה מתוך שושלת הקוטלת בגלל זה קוטלת אחרת לא זומנה שהיא מתה בעונה 5 ובגלל זה לא נראה לי שזה כזה הפריע שהחיו אותה כי היא כבר לא נחשבת לשושלת זאת אומרת שההחיאה שלה לא יכלה להזיק לקו הקוטלות והפוטנציאליות מה שאני אומר שהחל מעונה 2 באפי גרמה שיצא מצב של שתי קוטלות ביחד מה שלדעתי גרם להחלשת ההגנה על הפוטנציאליות ואפשר לרוע להתחיל בתוכנית שלו ללמוד לאט לאט על הסקבויז ולהתחיל להכין את הצבא שלו כמו שראינו בעונה 3 היו לו ברינגרס אבל לא הרבה. נתי

תראה עקרונית

אתה צודק,באפי באמת יצאה מתוך שושלת הקוטלות,אבל היא עדיין הייתה קוטלת.ולכן ההחייאה שלה בעזרת קסם הזיקה לקו הקוטלות. הנה ציטוט שתומך במה שאני אומר: ANYA Yeah, I just I don't understand how Buffy's death mucked up the whole slayer mojo. You know, it's not like she hasn't died before. GILES It's not because she died. The Beljoxa's Eye was quite clear about that in its enigmatic way. It's because she lives. Again. Buffy's not responsible for that. ANYA Oh. Oh. Willow and me and Xander and Tara. We're the ones who brought Buffy back. We're—we're the reason The First is here, the reason those girls were murdered. No, it's our fault. The would would've been better off if Buffy had just stayed dead באפי יצאה משושלת הקוטלות,אבל שמרה על היכולות שלה בתור קוטלת, ובאופן מעשי עדיין הייתה קוטלת. ולכן ההחייאה שלה השפיעה באופן ישיר על קו הקוטלות,מפני שהיא הייתה אמורה להשאר מתה הפעם. אי אפשר היה להחזיר אותה לחיים באמצעים רגילים/רפואיים (החייאה מפה לפה וכו'),אלא רק באמצעות קסם חזק מאוד.והקסם הזה יצר את ההזדמנות של הראשון להשמיד את שושלת הקוטלות.

City Of Angel

New member
באפי היא בן אדם מת

באפי מתה בדרך על-טבעית, לכן בכישוף רב-עוצמה יכלו להחזיר אותה לחיים בדרך על-טבעית. גם השבב של ספייק לא פועל עליה כי היא אולי אנושית, אבל היא מתה

../images/Emo119.gif../images/Emo39.gif לא הבנתי משו אחד

אז מה אים אתה שונא את מכושפות? ככה אתה מנסה לפרסם את הקומונה שלך?

למעלה