קומונת פלסיבו!!
D Disposable Hero New member 12/10/04 #4 במילים אחרות לך תפרסם את הפורום של הלהקה האהובה שלך בלוח מודעות ולא בפורום של רוק מתקדם שבאופן נורא מפתיע לא קשור ללהקת פלסיבו.
במילים אחרות לך תפרסם את הפורום של הלהקה האהובה שלך בלוח מודעות ולא בפורום של רוק מתקדם שבאופן נורא מפתיע לא קשור ללהקת פלסיבו.
M meandmeandme New member 12/10/04 #5 זה חא מצדיק עוינות פורום רוק מתקדם הוא פורום עדיין נופל תחת ההגדרה של פורום מוסיקה ואין סיבה שהוא לא יפרסם את הקומונה פה, גם אם אף אחד בפורום הזה לא באמת אוהב את הלהקה.
זה חא מצדיק עוינות פורום רוק מתקדם הוא פורום עדיין נופל תחת ההגדרה של פורום מוסיקה ואין סיבה שהוא לא יפרסם את הקומונה פה, גם אם אף אחד בפורום הזה לא באמת אוהב את הלהקה.
G gold1ng New member 12/10/04 #6 נכון סביר להניח שאף אחד בפורום הזה לא אוהב את הלהקה, וגם אם כן, אין זה המקום המתאים לפרסם קומונה מוסיקלית כזאת או אחרת (שבכלל לא קשורה לג'אנר הפרוגרסיב). אם הייתי עוין, אני באמת מצטער - לא התכוונתי.
נכון סביר להניח שאף אחד בפורום הזה לא אוהב את הלהקה, וגם אם כן, אין זה המקום המתאים לפרסם קומונה מוסיקלית כזאת או אחרת (שבכלל לא קשורה לג'אנר הפרוגרסיב). אם הייתי עוין, אני באמת מצטער - לא התכוונתי.
ע עדו לוין New member 14/10/04 #11 כ"כ זול בתו השמיני ../images/Emo3.gif חוץ מזה צליינים נוצרים תמיד היו נדיבים