קומונת עולם הקסמים

קומונת עולם הקסמים

דרושים:מורים,מנהל(עדיף חכם),תלמידים,שר קסמים,הילאים,אוכלי מוות,הלורד וולדמורט ובעלי תפקידים אחרים. הקומונה עצמה על הלימודים בהוגרווטס וברגע שתהיה מוכנה ניתן מערכת שעות לכל תלמיד לפי השנה שלו. מי שרוצה להיות מורה שיכתוב
מורה ואת שמו(אם אפשר את הידע שלכם בנושא מהספר) מי שרוצה להיות תלמיד שיכתוב
תלמיד ושמו.(הארי נכלל בתלמידים) וכל שאר התפקידים גם ככה. עכשיו הסבר על השיעורים-מי שקרא את החומר שכתב המורה יכתוב קראתי.מי שיחסיר שיעור לבית שלו ירדו נקודות,דוגמא: רון וויזלי לא הגיעה-X נק' מגריפינדור.

כמה שאלות כדי לדעת שאתה מכיר את המקצוע

מהן 3 הקללות שאין עליהם מחילה? איך קוראים לקללה שסנייפ המציא והארי השתמש בה נגד מאלפוי? מהו הלחש לפירוק היד מהשרביט?

legend kiler

New member
עונה

אימפריוס, קרושיאטוס, אבדה קדברה סֵקְטוּמְסֵמְפְּרָה אקספליארמוס

black robe

New member
../images/Emo45.gifאפשר להיות תלמיד למרות שאני בת?../images/Emo63.gif

כי אם כן, אז הארי. אם לא, אז ג'יני.

כ אפשר להיות תלמידה שאת בת או ההפך

אז את הארי,ושאלה,את רוצה להיות תלמיד או להיות מחוץ להוגוורטס?(אני גם מוכן להפוך את הארי להילאי)

black robe

New member
אני מעדיפה להיות הארי בתור תלמיד../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

הרוב של משתתפים הוא 3 לכל צד

נותנים שאלות על הספרים או משו שקשור ומי שעונה מדיח מישהו מהקבוצה השניה.דוגמא: מהו מסדר עוף-החול? בלטריקס לסטריינג' ענתה ראשונה נכון,ואז היא יכולה להטיל קללה על טונקס. אם בלטריקס ענתה אבדה קדברה-טונקס בחוץ אם קרושיאטוס-טונקס בחוץ עד שאחד מההילאים עונה תשובה נכונה אם אימפריוס-היא יכולה להשאיר את טונקס בחוץ למשך כל הזמן שתרצה או עד שהילאי יפגע בה בקללה. אם קללת נגד אחרת כגדון אקספליארמוס,אז היא בחוץ לתור ככה עד שלהילאים או לאוכלי המוות אין מתמודדים פעילים.

סיכום המשתתפים

לג'נד קילר-סנייפ מורה להתגוננות מפני כוחות האופל The Walrus -הדיונון מהאגם Charlotte Shannen -הארי the beitar tiger-אלאסטור מודי

למעלה