קומונרים:p

לוטםC

New member
קומונרים:p

יש קומונרים חדשים והם חמודים ממש, איזה כיף.:) (זהו, סתם רציתי להגיד שכיף לנו.) *אהבה*

אני רוצה לשמוע איך הצפיתניקים!

אצלנו נשארו אותם מק"קים... אסי[במקור מהרי אפריים, קימנר בבת ים] וחן[במקור מק"ש, מק"קה בשקמה אאל"ט]. והיום ישבתי עם חן ודיברנו על הסמינר אזור וזה מתפתח יפה מאוד((:)

abusername

New member
בר ואופי חרא של קומונרים

סתם.. בתור קומונרים עדיין לא יצא לי להכיר אותם אבל אני מכיר אותם מצוות טכני פלמחים (ל"ג בעומר) והם סבבה לגמרי

הם אדירים!

אופי יותר אבלP: קוך אצלכם?!
הוא לא בפלמחים?Oo חחח אופי מזה סטלן
תמסור ד"ש

jast

New member
יש לנו קומונרית מצפית והיא חמודה..

ככה ניראה לי לפחות. בכל הם לי דיי בסדר, לא מכירה. לא יודעת

HiPpiE Boy

New member
אלונה ראיתי גם את אור היום בבית ספר

|אור השחור| או שזה סתם היה מישהו שדומה לו...

כה, אורשה חזר...

אני מקווה שלא לקן, אני לא יודעת כמה טוב זה יעשה לגו"ב.. [כמה גו"ב כבר יש. את הקבוצה שלי, את לידור, אותך וכמה ט'ניקים בודדים]

תובל ה

New member
הצפיתניק שלנו עושה רושם טוב=]

סתם שקד אחלה=]... די קיבוצניק אבל נחנך אותו=]

הלו! אם כבר הוא יחנך אותכם.

הוא בין הבודדים בקיבוץ שלי שהם אשכרה קיבוצניקים... אל תהרוס את זה!

פורה

New member
מור! שמועות שאנחנו באים לכפ"ס!

סתם, זה עוד לא בטוח, אבל אולי חלק (אני מקווה שהרוב) מקשקשתא יבואו ליום נוער שלכם- שמענו שברי מופיע, והכל בחינם, אז אולי נוכל לעשות מפגש קשקשתא-נורית-מנור אם הם ירצו.... אז מה את אומרת?

the mush

New member
איזה מצחיק!

אני ועתליה ממש רוצות לארגן מפגש של הקבוצה שלנו. ומת לי המסן אז אין לנו איך לדבר. תקשרי אלי? [את לא מהמתביישות נכון?] 0542582228

פורה

New member
הוו...הכפרסבאיות שלנו....

והנושניקית... שלושתן מקסימות!! אבל מעין עוזבת. עעעעעעע!! :'( :'(

גם שלנו חמודים!

אנחנו קיבלנו קומונרים ליגה! יש לנו 4!(אומנם שניים מהם גם מקקים בפלמחים,אבל ניחא)... קיצ',אני מקווה שהרושם הראשוני אינו מוטעה(מוחעחעחע) שנה טובה חבר'ס:)

abusername

New member
לא יודע למה אבל

שלנו די שתקנים, הם כמעט לא מדברים... אני אפילו לא שמעתי פעם אחת את אחת מהקומונרים (סליחה על הסדר המטומטם של המילים(ראו שעת הודעה))

jast

New member
מה אתה רוצה חח

הם חדשים.. זה בטח דיי הלם לבוא לקן פעם ראשונה שאתה צריך להיות קומנר בו. ועוד לא להכיר אף אחד.

למעלה