יא קומוניסט מטורף....
לאחר ששמעת כי פועלי העולם לא התאחדו אתה בטח בוכה לאבא......... תפסיק להשפיע על האחים שלך. תכף הם יהיו בדיוק כמוך: הם ילכו עם כובעי פועלים שמצוייר עליו כוכב אדום עם פטיש ומגל ויתחילו לשיר את האינטרנציונל. שאתה תוקע נוד המוזיקה שיוצאת היא: avanty populus avanti populos bandiera rossa bandiera rossa וביום עוד יותר טוב: עם האינטרנציונל יעור יישגב אדם...... תפסיק לאונן עם תמונות של לנין ומרקס, ולהתחרמן משפמו של מי שאתה קורא לו "שמש העמים". אפילו החדרים בבית שלך מחולקים לפי סובייטים. אתה בטח השגת את כל העותקים של הפראבדה ותולה אותם לצד שחקני האן.בי.איי. אני בטוח שעכשיו אתה נמצא בעזה באיזה מרתף מנסה לשכנע ערבים (אהוביך)להצטרף למפלגה המרקסיסטית לניניסטית שלך. לילד שלך תקרא: ז'אק (לנין) לינזן. אתה לא מבין בהיסטוריה יותר ממני ואם כן זה בגלל שאין לך חיים. למי אכפת מקגנוביץ'....................................... האם האלף לצד הכינוי שלך בפורום מתכוון לאלף הקיבוצים שאתה הולך להקים? אני לא שחצן יא דביל. קראתי: שמואל א',שופטים,יונה,עמוס,רות,חצי מבראשית. (אני כותב הכל מתוך עצבים אל תתייחס. אבל בפעם הבאה....) בייייייייי...............