קומוניזם

Itai 1000

New member
קומוניזם

מה היה תפקידו של קגנוביץ' בפוליטביורו בזמן כהונתו של סטלין?

יא קומוניסט מטורף....

לאחר ששמעת כי פועלי העולם לא התאחדו אתה בטח בוכה לאבא......... תפסיק להשפיע על האחים שלך. תכף הם יהיו בדיוק כמוך: הם ילכו עם כובעי פועלים שמצוייר עליו כוכב אדום עם פטיש ומגל ויתחילו לשיר את האינטרנציונל. שאתה תוקע נוד המוזיקה שיוצאת היא: avanty populus avanti populos bandiera rossa bandiera rossa וביום עוד יותר טוב: עם האינטרנציונל יעור יישגב אדם...... תפסיק לאונן עם תמונות של לנין ומרקס, ולהתחרמן משפמו של מי שאתה קורא לו "שמש העמים". אפילו החדרים בבית שלך מחולקים לפי סובייטים. אתה בטח השגת את כל העותקים של הפראבדה ותולה אותם לצד שחקני האן.בי.איי. אני בטוח שעכשיו אתה נמצא בעזה באיזה מרתף מנסה לשכנע ערבים (אהוביך)להצטרף למפלגה המרקסיסטית לניניסטית שלך. לילד שלך תקרא: ז'אק (לנין) לינזן. אתה לא מבין בהיסטוריה יותר ממני ואם כן זה בגלל שאין לך חיים. למי אכפת מקגנוביץ'....................................... האם האלף לצד הכינוי שלך בפורום מתכוון לאלף הקיבוצים שאתה הולך להקים? אני לא שחצן יא דביל. קראתי: שמואל א',שופטים,יונה,עמוס,רות,חצי מבראשית. (אני כותב הכל מתוך עצבים אל תתייחס. אבל בפעם הבאה....) בייייייייי...............

הנה לך חומר למחשבה.......

תכניס את הכתובת ותראה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=433&msgid=42224967

Itai 1000

New member
כשר יא שמן קומוניסטי!

לך יא זבל ליכודניכי, לך תקים מאחז בעזה ותתחתן בגיל 13 ותוליד 20 ילדים! מה זה? פתאום שינית את החבר כשר ל-CASHER THE GREAT? כנראה שאתה כותב GREAT אתה מתכוון לבטן הענקית שלך, בגודל של טנק מרכבה (אותו טנק שתזרוק עליו אבנים בזמן הפינוי! אני כבר קראתי את בראשית, יהושע, שמואל א+ב, יונה, עמוס ועכשיו מתחיל את מלכים א

אתה יותר

שמן ממני יא דביל......... נרשמת לבנק"י? בעצם אני בטוח שכן. אולי נפסיק לקלל כמו ילדים קטנים. אפשר לדבר כמו בני אדם ואז תראה שאני יותר חכם ממך.

תראה את הערבים האלה....

תסתכל על התמונה הזאת ותגיד לי שהם בני אדם. יש עוד אלפי תמונות כאלה יום אחד אני אשלך לך אותם. אתה לא מתבייש להיות מפא"יניק, יפה נפש שמאלני שכמותך? זה שעוזי כהן הוא כזה קוף מפגר זה לא אומר שכל הליכוד ככה. אני גאה להיות ליכודניק וזה לא זבל. חוץ מזה אני בן 15. ולא 13. למה אתה כל-כך שונא מתנחלים.

זה אישי.........

זוהי סתם מריבה ישנה שאנחנו נהנים לריב עליה אנחנו לא מתכוונים ברצינות לנאמר פה אבל נהנים לקטול אחד את השני. שנינו קוראים לכל אחד קומוניסט והוא חושב שאני "ליכודניק מסריח".

למעלה