קומונות.

קומונות.

שלום חברים , יש לי שאלה. האם אתם מכירים במקרה קומונה שפנוייה להכניס אליה למיונים פנימיים קבוצה של אנשים? אותה קבוצה היא קבוצה גדולה של אנשים מארגון הנהגתי שגם אליו נעשו מוינים. כל מקום שיוצע, יתקבל בשמחה כרגע. תודה.

Scholes 18

New member
לא הבנתי?

את בעצם רוצה לדעת על מקומות שאפשר להתמיין אליהם? ואם כן, האם דרך התק"צ או לא? ואילו מקומות? כלומר, עבודה בפריפריה, עבודה עם נוער, חינוך לאיכות הסביבה או משהו אחר? ומה זה "מיונים פנימיים"? המון שאלות עוררת בי ;)

אני אסביר.

אני גם מ-Lead, ראיתי שמישהי שאלה על שנת שירות כאשר היא מהארגון שלי. אנחנו מחפשים קומונה שסתכים לקבל אותנו כקבוצה, בלי אנשים חיצוניים. אנחנו קבוצה גדולה וזה מתאפשר למקום לעשות מיוניים לטעמם. מובן?

Scholes 18

New member
הבנתי...

אז אתם י"ב-ניקים שמחפשים מקום לשנת-שירות לשנה הבאה ורוצים להיות קבוצה... אין אופציה דרך ארגון LEAD בעצמו? מעולם לא שמעתי על כזה דבר, אם להשתמש בהיגיון אני משער שמקום X לא יקבל אתכם כקבוצה אם לא כל פרט מתאים למקום לכשעצמו. אין לי ידע או ניסיון שיעזרו לך ולא עולים לי רעיונות שימושיים לראש, כך שבעצם אינני מחדש לך דבר. תכתוב לי אם תרצה לקבל את פרטי הקשר של האחראים על נושא שנת השירות בתנועה הקיבוצית, בין אם אתה קיבוצניק ובין אם לאו תמיד אפשר לתקשר איתם ולקבל מהם תשובות, חלקיות או מלאות... שיהיה בהצלחה

הסבר לגבי LEAD ושנת השירות דרך הארגון + בקשה

אהלן, גם אני מארגון LEAD וגם אני חלק מהקבוצה שאמורה להתמיין (קפצתי להתעדכן קצת לגבי ש"ש בפורום וראיתי את ההודעה). ארגון LEAD זה מסלול לפיתוח מנהיגות, אתם יכולים לקרוא עליו באתר: Lead.org.il - מסלול לפיתוח מנהיגות בישראל הארגון מוציא את הבוגרים שלו [משנה ב'] לשנת שירות, אך הוא לא מקום השמה לשנת שירות. שנת שירות דרך LEAD זאת בעצם שנה נוספת (מעין שנה ג' של המסלול) שמי שרוצה עובר אותה, והיא עובדת בשיתוף פעולה עם מקומות השמה שמוכנים לקבל את הקבוצה כשלמה. יצא שהשנה יצאו כנראה יותר מ- 2 קומונות (זה תלוי בכמה דברים) ואנחנו כקבוצה שרוצה לצאת דרך הארגון צריכים למצוא מקום נוסף כדי שבאמת כל החבר'ה שרוצים יצאו דרך LEAD (ולא רק חלקם, במקום השמה שסגור כבר). אם אתם לא מכירים מקומות שמוכנים לקבל קבוצה (שמין הסתם עוברת ראיונות וכו') אז נשמח שתספרו לנו על מקומות חדשים שרוצים שיהיו להם שינשינים. כל מקום חדש כזה יכול לעזור לנו למצוא בית לקומונה השנייה. נשמח אם תוכלו לעזור לנו. תודה, אליאב.

למעלה