קומונות| פטריה|

אנימו

New member
קומונות| פטריה|

מישהו יכול להסביר לי מה הרעיון של הקומונות ואיפה יש רשימה שלהם או איך נכנסים אליהם?

pazi66

New member
אנימו רב טוב../images/Emo29.gif../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

תכנסי לפה ותראי מה זה קומונה

נֵנָה

New member
ברכות לאנימו על הצטרפותו/ה לפורום

עדיין לא בדקתי אם זה/זו הוא או היא
מאחלת לך קליטה מהירה וקלה, אתנו זה בהחלט לא קשה. מזמינה אותך לקפוץ למים כדי להיווכח שהם חמים ונעימים
איחולים אלה מופנים לכל החדשים והחדשות האחרים/ות שהצטרפו אלינו ואולי פיספסתי אותם/ן

אנימו

New member
../images/Emo187.gif הצטרפותה- הצטרפותה

צר לי על הכינוי המטעה. לא נורא.תודה על הברכות. מתאקלמת מרגע לרגע.

offe

New member
לילה טוב לכם ידידיי ../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

כאשר נכנס אדם חדש לפורום - אני מיד פותחת את הכרטיס האישי שלו - אמנם לא תמיד יש הרבה פרטים - אבל בדרך כלל יש סימן של הבדל בין זכר לנקבה, ואז יודעים אם זה גבר או אשה - למרות שהכינוי לפעמים מצביע על זכר או נקבה.

אנימו

New member
לילה טוב../images/Emo187.gif

בבחירת הכינוי לא לקחתי בחשבון הטעיה שכזו. אין חכם כבעל נסיון. אבל עכשיו נקשרה נפשי בכינוי . עוד מספר טעויות והמצב יתייצב ...

boaz31

New member
קניון במקום קומונה יותר מתאים|רמקול

המילה קומונה איננה בעברית והמילה קניון מתאימה יותר למטרות הקומונה !!!! הייתי והתרשמתי ב"פזנון" אתה שם מצוין בנושא "מאהב" כל כך נכון ולמה כי אני מסכים כמעט עם כל מילה שלך שם!!!! אני אופטימיסט ללא תקנה מכיוון שאני נוהג כמוך כלומר,דבריך... {איני יודע אם גם אתה אופטימיסט } אבל ההטפה שלך שם לכל אחד שישיג לו מאהב היא נכונה!!!

לבועז - מאהבים עליך ישראל... ../images/Emo6.gif

כבר ממהרת לקומונה להתעדכן. אולי פזי שינה את תוכנה....

שלום לך בועז

אהבתי את הפרחים ששלחת, אני מאוד אוהבת פרחים, כשהתחלתי ללמוד ציור ואומנות, ציירתי רק פרחים, ומאוחר יותר עברתי לכל מיני נושאים לפי התקופות שלמדתנו, לפי הסגנונות שלמדנו, אבל תמיד חזרתי לפרחים,זה כמו שגומרים ארוחה, הקינוח חייב להיות משהו מיוחד, פרחים הם תמיד מסמנים משהו מיוחד. יפה יפה.

בועז

אני רואה שהצלחת בעצמך לשלוח לנו לפורום פרחים, כך שכולם יוכלו להנות מהפרחים היפים שאתה שולח. תודה ושבת שלום, בידידות

boaz31

New member
|שלום לך לאה שלום אנוכי אוהב../images/Emo141.gif

אני אוהב פרחים נלהב ויכול אם תרצי לשלוח לך פרחים מדי פעם זו הודעה שניה אליך ואינני יודע לאן נעלמה הראשונה

בועז תודה

אני תמיד מוכנה לקבל פרחים, זה אחד מפלאי הטבע, הפרחים. לילה טוב

boaz31

New member
ל-לאה שלום-אם תרצי פרחים../images/Emo39.gif

אנא,העבירי לי במסר את כתובת האימייל שלך ואוכל להעביר לך פרחים או תמונות יפות או כל מה שתבקשי אם אוכל!!

emmy5

New member
BOAZ3 למה באי מייל ,גם אנחנו רוצים

אפשר לשלוח בפורום תמונות ופרחים , כולנו נשמח לראות .. שבת שלום ..

boaz31

New member
למה באימייל -תשובה../images/Emo150.gif

למה לא הצלחתי לצרף תמונות לפורום למה לא הצלחתי ,,למה אני לוחץ על "עיון" ונפתח לי השולחן עבודה וכ מיני רק לא "התמונות שלי"

למעלה