קומונה חדשה

The visionary

New member
קומונה חדשה

היי אני יחסית חדש בפורום אבל לא בענייני יוגיהו,והחלטתי לפתוח קומונה על יוגיהו-זאת הכתובת של הקומונה:http://tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=20587 בקומונה תוכלו לתשאול שאלות,לחלוק מידע,לבקש עזרה במשחקים וגם ססמאות לקלפים.

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifלמה לפתוח עוד קומונה כשכבר

יש קומונה חברתית?

impale

New member
תשובה.

האמת שהוא אמר... הקומונה שלכם היא יוגיהו כללי כמדומני שהוא רוצה לעשות קומוני למשחק הקלפים בלבד.

The visionary

New member
האמת ש...

לא למשחק הקלפים בלבד,אלא גם למפלצות הקפסולה,כי אני מתמחה בשני המשחקים(למרות שלפי הידוע לי משחק מפלצות הקפסולה יצא רק למשחק הפלייסטישן 2-שיש לי אותו ובו אני מתאמן),אבל ברובו יהיה על משחק הקלפים כי לא נראה לי שמישהו בתפוז מתעניין במפלצות הקפסולה...

impale

New member
האמממ

יש למשחק מפלצות הקפסולה טורנירים או משהו בארץ ><?

The visionary

New member
לא,בגלל ש

המשחק יצא רק בתור המשחק Yu-Gi-oh!Capsule Monsters Coliseum לפלייסטישן 2, וזה המקום היחיד שאפשר לשחק בו, למרות שאפשר לשחק שם בשני שחקנים זה נגד זה.אם הרבה אנשים היו מכירים את המשחק היה אפשר לארגן טורנירים של פליייסטישן, אבל בגלל שזה לא המקרה,לא יהיה ניתן לארגן טורנירים.אולי כשיצא החלק השני של מפלצות הקפסולה(או שזה יהיה סרט) אז ישחררו קפסולות וזירות משחק למלצות הקפסולה.

Witchcrafts

New member
הקומונה באמת נחוצה? םם;

הרי הפורום עוסק בכל מה שקשור ליוגי הו, ובנוסף יש קומונה חברתית. בקצב הזה הפורום יסגר מחוסר פעילות. $-: בכל אופן, בהצלחה וכאלה.

למעלה