קומונה חדשה בתפוז

קומונה חדשה בתפוז

שלום לכם, אני יודע שנמצאים כאן אנשים שיצאו בשאלה אך הקמתי קומונה שאולי תדבר לחלק מן האנשים כאן. הקומונה עדיין בחיתוליה, ולכן אני מפרסם אותה. מטרת הקומונה היא יצירת קבוצה שהנושא המשותף שלה אנשים דתיים שחושבים קצת אחרת ולא מקבלים כמובן מאליו את כל הדברים עליהם חונכנו. מי שמעוניין, מוזמן להצטרף.

ההבדל

הוא שפורום פתוח לכולם ואילו קומונה ניתן לנהל כקומונה סגורה ולהגביל את מס' המשתתפים.

Le Fay

New member
אתמול עוד היתה אמנם דילמה קשה בין

גמר הגברים ברולאן-גארוס (פדרר-נדל) לבין הולנד-סרביה מונטנגרו, אבל מעתה ואילך אפילו דילמה אין. וכאן יש עוד לינק, עם הנחיות למתקשים.

babylon_a1

New member
המצפון שלי נמצא בדיוק בכיוון השני

כל מי שממסחר דברים שמגיעים לכלום, מאחל לו שיפול על הראש

פנדיאני

New member
אבל יש דרכים לגיטימיות

לטפל בזה. למשל: חרם צרכנים. מדובר פה בזכיינים ששילמו ממיטב כספם לפיפ"א כדי לקבל בלעדיות על זכויות השידור במדינותיהם. בארץ הזכיינים החליטו להחזיר לעצמם את הכסף באמצעות חבילות, ובמדינות אחרות הזכיינים החליטו להחזיר לעצמם את הכסף עם פרסומות וחסויות, או שמדובר בערוצים ממלכתיים שמוכנים להוציא מכספם ללא תמורה מלאה/רווח. זה שבארץ הערוץ הממלכתי הוא חתיכת חלאה ועלבון, לא אומרת שמותר לך לפלוש לקודים מוצפנים של בעלי זכויות אחרים. אני שונא את הערוץ הראשון, ואני תומך בחרם הצרכנים על צ'רלטון ומאחל להם להפסיד את כל הכסף. אבל אני לא גנב.

Le Fay

New member
תכף ארחיב לך. גם אם הם גונבים את

הלקוחות ששילמו להם? ואני לא מדברת רק על המחיר המופקע, על עליבות התמורה (ההפקה, האולפן ותת הרמה של הפרשנות) או על השקרים מטעם באמצעות HOT, YES ו-YNET, אלא על כך שתנאי ראשוני לקבלת הזכיון היתה הימנעות מפרסומות. האשמים הראשונים פה הם בכלל פיפ"א. זה לא משנה את העובדה שהמונדיאל הוא מדורת השבט של מיליוני אנשים בעולם, רובם עניים מרודים, שרק בזכותם יש לכדורגל מעמד חוצה יבשות ותרבויות. כל מי שלוקח יד במניפולציות האלה, ששוללות את זכות האוהדים להשתתף בחגיגה הזו, הוא נבלה.

babylon_a1

New member
קצת מוזר בכל זאת

קיבלתי כל מיני מסכים עם אקטיביX ביפנית או בשפה דומה

miss mcmillan

New member
מצטרפת בחום.

לא שהנסיבות לא הכריחו אפילו אותי לראות את גרמניה-קוסטה ריקה, ורגעים נבחרים מפולין-אקוודור בזפזופ לכוכב נולד פאקינג 4 (וזה אפילו לא משחק חשוב או מעניין), אבל זה היה ביום שישי בבית של 3 זכרים מזילי-ריר, ומאז חוץ מפרסומות מטומטמות למוצרים שכל קשר בינם לבין כדורגל מקרי בהחלט, לא נגרם לי נזק מוחי נוסף.

miss mcmillan

New member
הצהרה רשמית

אפי לא הזיל ריר (למעשה גם לא צפה בכדורגל), סתם הכללתי.

למעלה