קומונה חברתית

TalHai

New member
קומונה חברתית

נפתחה קומונה חברתית חדשה, "מתנדבים צעירים" שמופנית לקהל מתנדבים צעיר כדאי להיכנס (קישור למטה) http://communa.tapuz.co.il/latet

TalHai

New member
אל תזלזל

אם אתה קורא לחבורה של אנשים שמספקים אוכל למי שאין בידו לאכול פראיירים אם אתה מוכן לראות אנשים גוועים ברעב בזמן שאתה מתרווח על הכיסא אם אתה לא מוכן להקיר ברווח הגדול שבנתינה אם אתה כל כך אטום לסבל של אנשים לא נותר לי אלא לקוות שאתה יום אחד תשתנה אני לא רוצה להגזים במילים, ואני באמת מתאפק כרגע אבל יש גם גבול, אתה לא רוצה להתנדב, אל תתנדב, אל תמנע מאחרים לעשות זאת. אל תמנע אוכל מרעבים, אל תמנע ספרי לימוד מתלמידים והכי חשוב אל תמנע שכל מאנשים. יום אחד אולי תצטער על מה שכתבת ואז אדע שאני סיימתי את עבודתי

TalHai

New member
אני לוקח את המילים בחזרה

אני לא רוצה שתקיר אותי אני רק רוצה שתכבד את מה שאני עושה

תקשיב

ממתי יש אנשים רעבים בארץ?? שמעת פעם על מישהו פה שמת מרעב??? אגב כל ה"תרומות" האלה רק עושות נזק לעניים... מצדי שיסבלו ושבשלב מסויים הם יצאו לרחובות ותיהיה כאן מהפכה...

TalHai

New member
אתה היית רוצה לסבול?

אז למה אתה שולח אנשים אחרים לסבול? הם שווים לך בכל קנה מידה אפשרי ולא מגיע להם לסבול בדיוק כמו שלך לא מגיע. התרומות וודאי לא מזיקות, הם עוזרות. ואתה יודע למה אף אחד בארץ לא גוווע ברעב? כי יש מי שיעזור לו בלעדי הארגונים החברתיים (ואגף הרווחה כמובן) הינו הרבה פחות בארץ הזו.... למזלנו יש עוד אנשים טובים שמוכנים לעזור

פליפרר

New member
TalHai כנסס אחי

זאב רוזנשטיין המקורי זה טרול
שנחסם מהבלוג TV לחודשיים ועכשיו בפורום לא מצליחים לחסום אותו, אין טעם שתגיב לו אחי

עדיף שיסבלו עכשיו

ושירוויחו אחר-כך... אגב בלי האירגונים החברתיים פה היה הרבה יותר טוב... אנשים היו יוצאים לרחובות ועושים מהפכה חברתית התרמות צריכות להיות מהמדינה לא מאנשים פרטיים

כל הכבוד על היוזמה...

וזאב...אתה כזה שלילי... מה קרה?? אתה ילד שמנת פרח..שלא אכפת לו מכלום... המדינה לא תעורר...

TalHai

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אתה מוזמן להיכנס לקומונה ולהשתתף בה... (קישור למטה)

TalHai

New member
בסדר

אוקי שאנשים ירעבו ללחם בגלל שאולי יתכן שהם יבצעו הפיכה? נו באמת ולאיזה הפיכה הכוונה קומוניזם? פאשיזם? אולי אפילו נאציזם? כשהבטן ריקה הראש לא עובד... אף אחד לא ילך לעשות מהפכה וגם המשטרים הגרועים ביותר יראו בארגון שעוזר לנזקקים דבר חיובי

וממי אותה מדינה שואבת כסף?

שמע, באיזשהו מקום אתה צודק, במדינות אחרות כשמעלים את מחיר הלחם פורצות מהומות וכאן כלום - שקט! אז מה הפלא שהם מרשים לעצמם לזרוק בוץ על העם! אבל בקשר לנתינה ולתרומה, אני חייבת לציין שדי מוזר לי שאתה מלגלג על הנושא הזה, כי לתת לאנשים שחסר להם, שכרגע נמצאים במצוקה מסויימת, נראה בעיני כחסד מופלא - נקודה, בענייני מדינה ושלטון אפשר תמיד להתווכח אבל מול נתינה אמיתית בין אדם לאדם צריך רק להעריך!

TalHai

New member
אני מסכים עם כל מילה

חוץ מזה שאני לא חושב שהמדינה זורקת עלינו בוץ כי בא לה... בכל מקרה לנתינה ולתרומה אין דבר וחצי דבר עם זה בלעדי הנתינה היו אנשים פה גוועים מרעב אני לא יודע מה איתכם, אבל אם השאלה היא להרעיב אנשים למען איזושהיא מהפכה מטופשת (סליחה אבל קומוניזם והכל יהיה פה טוב? מישהו נרדם בשיעורי היסטוריה?) או אפילו בשביל זה שהם יצאו לרחובות ויפגינו נגד המדיניות הכלכלעת אני בהחלט נגד, אני לא מוכן לשחק בחייהם של אנשים...

TalHai

New member
ועוד משהו

את מוזמנת להיכנס לקומוה בכל עת (קישור למטה)

טוב תקשיב זאב זובי תקשיב טוב

סתום תתחת לא נראה לך אל תגיב די לזיין בשכל יא חסר צומת לב ילד מסכן אני מרחם עליך יבוא יום ובטעות אני ידרוס אותך עם ג'י אמ סי ואני אפילו לא יתרח להשאיר פרטים בגלל אנשים כמוך יש לנו מדינה מסריחה. ואגב מפלגות סוציאליסטיות באמת עוזרות לעניים בצורה מסויימת אבל הם גם עוזרים לערבים ככה שהם לא שווים כלום וגם אותו דבר עם הדתים הדבר הכי טוב זה מה שהבחור מנסה לעשות (כל עוד זה באמת הולך לאנשים שמגיע להם) ובתכלס העזרה הכי גדולה זה לעזור להם לעזור לעצמם (כמו למצוא להם עבודה ודברים כאלה) הרבה מהאנשים לא רכשו השכלה וזה מכביד עליהם למצוא עבודה ותרומות ללימודים ימנעו מצבים כאלה שיגרמו לעוני בעוד כמה שנים בהצלחה ויום טוב

ביצה תומכת אחי מה אתה מתייחס לילד

המוגבל הזה עלק רוזנשטטין המקורי זה ילד מזכן מוגבל חסר שחיים שחסמו אותו מהבלוגים ובא לחפש חיים הוא אידיוט מטומטמם לעלות עליו עם GMC? צריך ללתות אותו חי בכיכר המדינה למען יראו ויראו את החסר חיים המעפן הזה תשמע לי "רוזנשטיין זיבי" לך תחפש מי ינענע אותך לפני שנגיע אלייך נקרע לך את הצורה במכות ככה שלא תדע אפילו ללחוץ על מקש האנטר יא חתכית חרא עלוב ילד מסכן בטח ההורים שלו זרקו אותו מהבית או שהוא יתוםםםםם אהה יא חתיכת מעפןן מי אתה בכלל תביט על עצמך לפני שאת יורד ומאיים על אחרים אתה לא שווה יריקה יא חתיכת מונגול מסריחח תשב בשקט הכי טוב לפני שנעשה ממך מסננת הבנת יא אפסס? לך לך תשחק בחרא יותר טוב ואל תעשה הרבה רעש פה יא *** מטומטםםם ביצה אל תתייחס לכלב בן כלב הזה הוא ילד שחסמו אותו מהבלוגים להרבה זמן אז הוא פה עושה עלינו רעשששש. הבן כלב הזה האפססס עלק זאב רוזנשטיין המקורי זיבי לא מקורי. חפש מי ינענע אותך יא אפסס זין עלייך!!
אפס חראאאאא

למעלה