קומה חמש היא אמרה

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
קומה חמש היא אמרה

פתיח אעלה תחילה על הכתב אנקדוטה ששימשה בסיס לשיר הבא הלכו להן 3 נשים לחפש להן פורקן הגיעו לבית זנונים המציע את מיטב המטעמים ולבית 5 קומות יוצאות בקומה ראשונה ושלט מבשר להן: ``בקומה זו יש צר וקצר`` מביטות אלה באלה ופוסקות, נעלה קומה עולות לקומה שנייה וכאן מכריז השלט: ``בקומה זו יש עבה וקצר`` גם זאת אינה מציאה. מחליטות לעלות לקומה שלש. ובהגיען מבשר השלט: ``כאן יש צר וארוך`` מגמת שיפור אמנם ניכרת אך יש עוד שתי קומות לפניהן. מחליטות ועושות ועולות לקומה רביעית. והשלט מבשר: ``כאן יש עבה וארוך`` ממש התגשמות כל החלומות אלא שקומה נוספת מעליהן ואם כך הם פני הדברים מדוע שלא תעלינה עוד קומה. מחליטות ועושות והנה הן כבר בקומה חמש. וגם כאן נעוץ לו שלט מאיר עניים האומר ומבשר: ``אוי לכן, אתן הנשים ששום דבר לא מספקכן`` ובהשאלה עלי אחכה לך בקומה חמש אמרה, עיניה מצועפות ודמעות עולות בהן ואני, סייח צעיר השש אלי קרב רוצה לכבוש את כולן עודני בקומה ראשונה ועוד הרבה דלתות לפני עונה מגחך לעומתה שולח בה את חיצי לשוני ומפנה לה את עורפי חדש עובר ואולי חדשיים והנה היא מופיעה דורשת בשלומי שואלת בהיסוס אייה אתה איש יקר? עדיין מחפש? בזלזול מתנשא סובב, נותן בה חצי מבט ופולט: אני עדיין בקומה ב` והיא את גאוותה הפגועה אוספת מאלצת עצמה להפריח חיוך מעושה ומאחלת: בהצלחה לך עוברים נוקפים להם הימים דיבור פה, מייל שם ובין המילים אומרת, שואלת רואה אני כי אינך כתמול שלשום המצאת? ואני משיב במנוד ראש אני בקומה שלש והיא חוזרת ואומרת לך לך יקירי לך בקר, לך חפש יודע אתה אחכה לך בקומה חמש והיא עוד מחכה צאר

תמהה

New member
קומה 5

קומה 5 היא אמרה כי הנער טען שהגיע לחנות מלאה בצעצועים והוא חייב להשתעשע בכולם עד שימצא את הצעצוע הנפלא ביותר מאחר והכירה בערך עצמה....... וזכרה חנות צעצועים נפלאה בניו יורק בעלת 5 קומות..... הודיעה לעלם שהיא בקומה 5 אבל יש עוד נערים השועטים בחנות ואם לא ימצא אותה עלם חמודות ואם תהיה עדיין פנויה למשחק..... תשמח להשתעשע עם הנער השועט גאוותה לא פגועה והיא כבר לא ממתינה

zar

New member
שמח בחלקך

שלום לתמהה רבות ימצאו את עצמן מזדהות עם הכתוב. שמח בשבילך שמצאת לך את עלם החמודות להשתעשע עמו במקום להמתין לאותו הנער פוחז. שאי ברכה צאר

אורמור

New member
צרצרוני...!!!!!!!!!!!!!!!!

מה יהייה? המלפפון עולה על הגנן? מולך לו פה בגן? מקסים את הפרחים מפיל לו חללים? ככה זה יפה? לספר ולהגיד קטונטי ואז לצאת עם קסם שכזה? קצת ענווה.. בהתחלה יוצאים עם בינוניות ואחר כך עולים לאט לאט.. ואתה קפצת ישר לקומה חמש? או אולי חמישים וחמש? צרצרוש....... מקסים!!!!!! אור

*קסנדרה

New member
קומת הפיסגה ?

לצאר כשהגעת לפיסגה, קומה חמישית, מה גילית ?? שגם שם עולים עשבים שוטים.... אז אולי לא תמיד צריך כ``כ להתאמץ.. אבל המוטיב, נחמד מאוד. קסנדרה

zar

New member
חולק

קסנ, מי שלא ישאף, ישאר בבינוניות ולחשוב שכל העולם יהיה אפור...בררררררר והאם כבודה לא עושה וינדאו שופינג? ותחשבי על זה :)) צאר ד.א. יכולתי להשתמש במקבילה במוטיב של ``דירה להשכיר``, אבל את מי זה היה מעניין? החבר`ה רוצים לראות ``דם`` !!

תמהה

New member
קומת הפסגה

קסנדרה לא הבנת....... הצאר עדיין שועט לכיוון החמישית...... אבל ממתינה לו שם תהום פעורה וכן.... את צודקת..... לפעמים טוב להסתפק במה שיש ואכן מי כמוני המכירה את הצאר ומופתעת מכשרונו שהתגלה פתאום...... אבל בבקשה ממך צאר... המחמאות זורמות פה מכל צד שלא יסנוורו את עיניך ואת שיקול דעתך תמהה

zar

New member
תודה

אתחיל אוסף :)) מפנה מקום בויטרינה באמת שמח שמגיע וגורם לצביטה קטנה בלב

אין אייקון של לב...חבל!

מחלקת לתוך מגירות המון המון לבבות....... המגירה שלך נפתחה והלב הראשון מוגש בברכה..... הפוך חצים הפוך קידונים ללבבות קטנים אדומים, אולי ירוקים ואולי כחולים עליהם לך פסיפלורה כותבת שירים. מלכת הלבבות

zar

New member
לב רחב

חלילה לי מלהשתמש בחיצים וכידונים על מנת להפיח אש באותם לבבות אדומים ליבי הוא לב רחב ויוכל גם לשלך שירתך נעמה לאזני ואם עם האחרת נשלבה הרי שנקבל את מלכת התאווה צאר :))

liri1

New member
דירה להשכיר

הגיעה העלמה לביקור בקומה הראשונה הנאות נוצותי? שאל התרנגול בעל הכרבולת נאות אף נאות אך מי ידע מה אגלה בקומה השנייה הייה שלום, ואולי נתראה המשיכה במצעדה העלמה היפה סקרנות דוחפתה פותחת השער נלהבת נרגשת והנה השועל היפה פרוותי? אהמ..... אחשובה דומני כי עוד נכונה לי הפתעה מסובבת ראשה, וממשיכה בטיולה לקומה השלישית אעלה בראשית ואזי אולי אחליט מלא העולם מונח בכף ידי הנאה אני? שואל בהיסוס הסייח נאה אך יש נאים ממך והיא אצה שועטת מעלה ומעלה בחיפושיה תוהה חושבת קמעה ומדוע אקשור גורלי אטעם את מלא פרי הסל ואחר אשליך - וחסל לא תשבור את ליבי אבירי התשובה הפמינסטית לקומה החמישית

zar

New member
שוביניסט

לירי שלום, שמח שהצלחתי לעורר בך תגובה שכן זו תכלית פרסום השיר לזעזע, להזדהות, להוקיע, למחא כפיים, למחות וגם לענות בשירה ותסלחנה לי כל אלה החשות נבגדות ומולכות שולל פשוט, זהו משחק המינים, לטוב ולרע. ליל מנוחה צאר

למעלה