קומדיה...

CommandeRiker

New member
קומדיה...

חשבתי על זה הרבה, והגעתי למסקנה שמה שמייחד את סטארגייט והופך אותה לסדרת מד"ב הכי טובה זה הקומדיה! הרי סיפור, אפקטים ודמיויות יש יותר טובים במקומות אחרים. מה דעתכם?

Chakotay

New member
לא מסכים!!!!!!!!!!!!!!

נכון זה ממש מצחיק!!! נכון שפיתוח הדמויות לא משהו אבל זאת לא כוונת הסידרה והאפקטים שם הם אפקטים מצווינים כמה מהטובים ביותר בטלוויזיה(גם אמרו את זה ב Lowdown) וגם האקשן הטוב זה מה שעושה את הסידרה והעלילה המצוינת(מה זחלים שמתלטים על בני אדם לא מקורי?
)!!!!!!!

Hermione HP

New member
לא בדיוק שיא המקוריות...../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif

דווקא נתקלתי ברעיון הזה של "זחלים המשתלטים על בני אדם" בהמון מקומות.... יש למשל, את סדרת האנימורפס....^_^ אני לא יודעת מה בא קודם, אבל העקרון הוא שזה לא רעיון בלעדי שלהם..... תפוזטיפש! משום מה אחרי שליחת ההודעה פתאום נפתח לי התפוז משוב..o_O

Chakotay

New member
אני יודע זאת הייתה ציניות היו המון

סרטים בקונספט הזה למשל אדון הבובות ועוד המון אחרים.

אממממממ.... ../images/Emo163.gif

הקומדיה והציניות שזורמים בסטארגייט אכן מייחדים אותה והופכים את הצפייה בה לכיפית יותר אבל להגדיר את סטארגייט כסדרת המד"ב הטבוה ביותר זה ללכת צעד אחד רחוק מדי. עם כל האהבה שלי לסדרה לדעתי, "בבילון 5" עולה עליה - מה גם שמדובר בז'אנרים שונים (אמנם תחת מד"ב אבל עדיין שונים).

The Borg Hugh

New member
אהמ... אהמ!

עם כל הכבוד ב "בלבילון 5", סדרת המד"ב הטובה ביותר בכל הזמנים היא "מסע בין כוכבים: הדור הבא" ואחריה "חלל עמוק 9" ו - "וויאג'ר" ואז "מסע בין כוכבים" המקורית ואז "סטארגייט" ואז "אנטרפרייז" ועוד לא הזכרתי את "גולשים בזמן" ו "שבעה ימים" הנחמדה.

Chakotay

New member
הסדר שלי זה

1. מסע בין כוכבים: הדור הבא 2. פארסקייפ 3. סטארגייט 4. מסע בין כוכבים חלל עמוק 9 5. הקונפליקט האחרון(גם של רודנברי זאת סדרה גדולה) 6. אנדרומדה היא לא רעה 7. סליידרס הייתה טובה עד עונה חמישית שהרסה אותה.

אגב סליידרס

לפי דעתי, בעוד שעה ישדר ערוץ 6 בשידור חוזר את הפרקים האחרונים של הסדרה. לגבי הדיון - "של מי יותר גדול ?" - שוב, כל אחד זכאי לדעתו, אני אישית מעדיף את בבילון. אני גם לא משווה את בבילון למס"ב - אולי ל-DS9, כי גם שם היתה עלילה ראשית. בדור הבא לא היתה אחת שכזו (עד כמה שאני זוכר ואני בטח טועה). בבילון 5 היתה יצירת מופת : היא היתה בנויה מראש וכל פרט קטן היה חשוב להמשך, אני לא אשכח את הפעם הראשונה ששמעתי את JMS (היוצר) אומר שלסדרה יש התחלה, אמצע וסוף, זה היה אחד הראיונות היותר טובים ששמעתי.

Tolan

New member
טוב מישהו חייב להגן על כבודה של

סטארגייט לדעתי ההומור בה באמת מצוין, וזה משהו שמיוחד בה, אבל זה לא מה שעושה לסדרת המד"ב הטובה ביותר (וכן, לדעתי זה מה שהיא). אמנם על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אבל הדמויות שם מצוינות, העלילות מעניינות ומותחות, ויש דברים בסטארגייט שהם פשוט גאוניים. הרעיונות שהכותבים של הסדרה מעלים, לפעמים פשוט משאירים אותי חושב על פרק מסויים, או על משפט מסויים, וכמה הוא היה מבריק. אני כמובן לא מזלזל בסדרות אחרות, בבילון הייתה סדרה מצוינת, ודיפ ספייס 9 (למרות הדרדרות בעונה השביעית) הייתה נהדרת.

n i v1

New member
אז ככה

אני הצטרפתי לחוג מעריתי הגייט ואני רוצה לספר לכם שהמוטו שלי שלא אכפת לי לראות פרקים מאוחרים ואז מוקדמים ולערבב וסלט עם קצת רוטב ופרק ראשון ואחרון ובאמצע מאחוריי ומצדדי. חשבתי שזה רכיון אחלה לראות את פרק 7X03 ואהבתי אותו לאללה. ועכשיו אני רואה את REDEMPTION- פרק ראשון עונה 6, ומה שמצחיק שם שבסוף מופיע איזה נעל ואומר להם "התכוננו לפגוש את הבורא שלכם" ומקגייור אומר -ow please' אני חושב שמקגייור שלנו הוא פשוט מעריץ מדע בדיוני שכבר ראה את כל הסדרות וכל הסרטים- פייזרים? בחייכם...

Bajoran Preist

New member
הוא עושה את זה הרבה... :)

בעיקר בכל הקשור בלצחוק על הגואאולד ושגעון הגדלות שלהם...

aשרון

New member
אם כבר, אז כבר...../images/Emo110.gif

זה הסדר שלי: סטאגייט-לוקחת בענק. תיקים באפלה - תמיד תהייה איתי. חלל עמוק 9 - הבידיונית הכי פוליטית לדעתי...... מסב"כ- הדור הבא + המקורית, אנטרפרייז וזהו. בסדרות האחרות אני לא צופה, כי יש גבול לכמות ההתמכרות למדע בדיוני שאני יכול להרשות לעצמי, יש לי עוד את באפי ואנג'ל, וכמה קומדיות טובות שאני פשוט מכור אליהן. ביי

א ו נ י ל

New member
וואי אתם שמים לב מה אתם אומרים..?

איך אתם משווים את באבילון5{או איך שלא קוראים חזה}או את DS9,ל"סטארגייט",סטארגייט עולה בכל הפרמטרים על הסדרות הללו,וכשאני מדבר על אפשקטים אז אני מתכוון ל-:הפקטים,עלילה,סיפור... לפי דעתי לא קיימת היום שום סדרת מד"ב שמשתווה אפילו בקצת לסטארגייט... ועוד אתה צפניה עם כל הכבוד שאתה מנהל,אבל אם עייני אינן מטעות אותי רשום למעלה בגדול "פורום סטארגייט" לא פורום באבילון5" אז קח זאת לנקודת מחשבה,כי מה שאמרת עורר בי כעס לא קטן...

סליחה ?!

כרנאה ששכחתי ללבוש את המדים של הצוות, לאכול ארוחת בוקר עם ג'ונס ולהגיד "תודה אלוהים שיצרת את סטארגייט" היום
העובדה שמדובר בפורום סטארגייט לא מונעת ממני לחשוב מחשבות עצמאיות - לכל אחד שמורה הזכות לדעה משלו וגם לי בתור מנהל, מגיעה דעה משלי.

Tolan

New member
סליחה וחצי?!

מחשבות עצמאיות?! זכות לדעה?! למנהל דעה משלו?!?! אדוני, את התועבה הזאתי קח למקום אחר! סתם, בצחוק, אבל זה באמת קצת מוזר לראות שמנהל פורום סטארגייט אוהב יותר את בבילון

מה מוזר בזה?

כן, מנהל פורום צריך (או לפחות רצוי, אלא אם כן מתייחסים למנהל כאדם שתפקידו אך ורק למחוק הודעות של טרולים ולהשעות אנשים מהפורום) להכיר את נושא הפורום שאותו הוא מנהל, וצריך (או, שובף לפחות רצוי) שיתעניין בו או "יאהב" אותו, אבל זה לגיטימי שלסדרות/להקות/ווטאבר אחרות הוא יתחבר יותר. חוץ מזה, שכאן בתפוז אין פורום בבילון 5 (אלא אם כן זה איזשהו פורום נסתר שלי אין גישה אליו
)...

Bajoran Preist

New member
כן.

למנהל צריכות להיות תכונות נוספות ואחריות םרט לעצם הכרת העניין(כמובן שזה חשוב). בכל מקרה, ראו הודעתי הנ"ל(נמצאת למטה).

למעלה