קום איל פו בצהרים

ו שתי

New member
קום איל פו בצהרים

כשיצאנו מהבנק, הוא שאל אם אני רוצה קפה, ואני דווקא רציתי ארוחת צהרים, לכיוון הקליל של פירות ים ומזטים. חשבנו על מנטה ריי, אבל בכניסה לנמל שיננו את דעתנו, ונכנסנו לקום איל פו, דקה ורבע אחרי שנגמרו ארוחות הבוקר, ושניה לפני ארוחת צהרים. מקום בצל נמצא לנו, וזכינו לכמה המראות ונחיתות של מסוקים ברקע. אכלנו: שיפודי שרימפס על אורז צהוב- השרימפים מצוינים, האורז טיפה יבשושי (טוב, אורז) ועליו איזה צימעס דלעת וצימוקים נחמד. שניצל בתנור- נ' התלהב אנושות מהציפוי בעל הטעם הפרמזני. תפ"א הקטנים היו נחמדים. מיץ מנגו ובננה עם חלב רגיל ודבש (אני לא שותה סויה)- כבד, לא מיוחד, אך מתקתק. מים קרים הגישו לנו בשמחה, מים צוננים, טעימים וחינמיים. 164 ש"ח לפני שירות. תפריט אחה"צ נראה מבטיח- שמתי עין על הסרטן בגריל עם פולנטה, ועל המשקאות 1+1 (בין ארבע לשמונה בערב). שוב נשוב.

ו שתי

New member
לא תאמינו, אבל ניסים קורים

מסתבר שהכסף שהפקדנו כערבון על החורבה השתחרר.וכך, לשעה קלה, הרגשנו רווחה כלכלית. (קלה? שעה קצרה ביותר)

smartblonda

New member
../images/Emo6.gif כשאני יוצאת מהבנק אני לא שמה לב

מה קורה סביבי כלל וכלל,"חפץ חשוד"-קטן עליי,פרצוף דיכאוני ובגדול

Merav B R

New member
אנחנו אכלנו מתפריט האחר הצהרים

המיוחד (טאפאסים שמוגשים מ- 16:00 כמדומני עד 20:00) בשבוע שעבר: היה גם שיפוד שרימפס שהוגש על סלט עדשים שעורבב בשילוב נחמד מאד עם מנגו (אם אני זוכרת נכון) למרות שהוא היה די גדול והתמלאתי די מהר ממנו.... וה
אכל את מנת הסרטנים עם הפולנטה שלמרות טענותיו שהסרטן היה צעיר מדי (קרי: קטן) הוא נהנה מאד מהמנה... ליווינו בזוג מוחיטו (1+1 רק על משקאות זהים אגב) וקינחנו בברולה הטפיוקה שהתחבב עלינו מאד לאחרונה... אחלה שם, אוהבת

טק טיק

New member
קום אל פו בערב.

הזמננו מקומות למוצאי רוה"ש, אמרו לנו שאם נגיע זה יעלה ל-8 איש 60 ש"ח מינימום לאדם, הגענו, הוגש לנו התפריט, שהוא יקר ביותר, אמרנו שאנחנו נסתפק בקפה ועוגה ואז המלצרית אמרה שהרי הודיעו לכם שיש חובת מינימום של 60 ש"ח לאדם, אבל אילו היינו רק 6 איש יכולנו להזמין מה שרצינו בלי חובת המינימום , טוב לא היה נעים לעזוב, אז התחלנו לחפש מה יש לאכול שם, התפריט עלוב מאוד, מאכלים שרק האל יודע מי עשה להם את הצרוף, כגון קינואה באגסים ואגוזים, כוסמת (מהמטבח של תפוצת פולין) עם שמנת, והם עוד אומרים שהם מטבח בריאות, רציתי טוסט פשוט, אך היה להם טוסט עם הם, גבינה צהובה וחמאת אגוזים, זה בריאות זה. שאלנו את המלצרית למה 6 אנשים זה בלי מחיר מינימום ו-8 זה עם מחיר מינימום, לא ידעה לענות, הזמננו טוסט אחד, שלא נפלנו ממנו, את האם הוציאו כי לא רצינו, ועוד מנה של כוסמת שהיתה חסרת טעם לחלוטים, מנות זערוריות ביותר בירה אחד וספריט אחד, אולי גם קפה כבר לא זוכרת ונפרדנו מ-150 ש"ח, נשבענו כל ה-8 איש שלעולם לעולם לא חוזרים לשם.

למעלה