קול ששון וקול שמחה................. הרייני להודיעכן כי החל מהיום יויו פנוי להצעות! כל הקודם/ת זוכה!
י יויו. New member 27/12/01 #1 קול ששון וקול שמחה................. הרייני להודיעכן כי החל מהיום יויו פנוי להצעות! כל הקודם/ת זוכה!
ר רקדנית הרוח... New member 27/12/01 #2 יש, אני "קודמת"../images/Emo45.gif נו, נו.. במה זכיתי??? יש פרסים יקרי ערך? רקדנית ה- (נחה על זרי הדפנה)
יש, אני "קודמת"../images/Emo45.gif נו, נו.. במה זכיתי??? יש פרסים יקרי ערך? רקדנית ה- (נחה על זרי הדפנה)
ר רקדנית הרוח... New member 30/12/01 #5 זהו...?????../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo49.gif אחרי שהתאמצתי... השקעתי... רצתי מהר מהר להיות הראשונה... יום כייף בסופרלנד???? צק צק צק יא יויו... ציפיתי להרבה יותר..... רקדנית הרוח (והאכזבה..)
זהו...?????../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo49.gif אחרי שהתאמצתי... השקעתי... רצתי מהר מהר להיות הראשונה... יום כייף בסופרלנד???? צק צק צק יא יויו... ציפיתי להרבה יותר..... רקדנית הרוח (והאכזבה..)
י יעלי. New member 30/12/01 #6 רוצה להתחלף??? אני אתן לך את הפרס שלי...ואת תתני לי את שלך... כדאי לך..
י יויו. New member 30/12/01 #7 תשמעי, תראי,.......... הפרס השני הוא שבוע עם יויו בסוויטה באילת קלאב הוטל,סוף אוגוסט. אולי תתחלפי עם יעלי?
תשמעי, תראי,.......... הפרס השני הוא שבוע עם יויו בסוויטה באילת קלאב הוטל,סוף אוגוסט. אולי תתחלפי עם יעלי?
י יעלי. New member 30/12/01 #8 למה גילית? אוףףף... עכשיו היא לא תרצה להתחלף..ואני כבר פינטזתי על הגלגל ענק...
נ נחמדת New member 30/12/01 #9 ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif יויווווווו... איך פיספתי אותך איך! במיוחד עכשיו שאני יודעת איפה קשור החוט... יש פרס תנחומים? כי התחרות עליך גדולה עלי...
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif יויווווווו... איך פיספתי אותך איך! במיוחד עכשיו שאני יודעת איפה קשור החוט... יש פרס תנחומים? כי התחרות עליך גדולה עלי...
י יעלי. New member 30/12/01 #10 יאאההה....איפה קשור החוט... כמה את מבקשת על המידע..... מתה לדעת איפה קשור החוט... מוכנה לשלם כל סכום בעבור מידע חיוני זה.
יאאההה....איפה קשור החוט... כמה את מבקשת על המידע..... מתה לדעת איפה קשור החוט... מוכנה לשלם כל סכום בעבור מידע חיוני זה.
נ נחמדת New member 30/12/01 #11 את יודעת מה... אם אני אקבל את המקום הראשון בתחרות אני אשקול מסירת מידע הנדרש. סחטני משהו לא??? אבל מה לעשות, אם תדעי איפה החוט קשור תביני...
את יודעת מה... אם אני אקבל את המקום הראשון בתחרות אני אשקול מסירת מידע הנדרש. סחטני משהו לא??? אבל מה לעשות, אם תדעי איפה החוט קשור תביני...
ר רקדנית הרוח... New member 30/12/01 #12 ואני רק תוהה... מי זאת היעלי הזאת שכל פעם נדחפת ומקלקלת לי ה----כל!!!!! לא רוצה...שברו את הכלים ולא משחקים. רקדנית ה-רוח (ברוגז!!!)
ואני רק תוהה... מי זאת היעלי הזאת שכל פעם נדחפת ומקלקלת לי ה----כל!!!!! לא רוצה...שברו את הכלים ולא משחקים. רקדנית ה-רוח (ברוגז!!!)
י יעלי. New member 31/12/01 #13 לא רק לא ברוגז.... כולה רציתי סיבוב על הגלגל הענק.... אז....תביאי זרת... שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם.!!!!
לא רק לא ברוגז.... כולה רציתי סיבוב על הגלגל הענק.... אז....תביאי זרת... שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם.!!!!
L Ligal1 New member 31/12/01 #15 Congratulation Im very happy for you! I hope that you will have great life from now till ever.