קול קורא במדבר...

יערית

New member
קול קורא במדבר...

התייבש לי הגרון.. למה אף אחד לא מציע לי קפה? נעלבת .. עוזבת.. וחוזרת.. ושבה.. נו מי הראשון להציע פילרטוט על כוס קפה? יערית.

יערית

New member
מתאים בפיתה

עם סטייק וסלט.. שמנה שכמותי כל היום זוללת.... מתוקתי קפה זה רק ההתחלה.. הבירה זה השידול, היין זה דפיקת מוח רצינית! אחותי את באה? יערית-לא זזה בלי שרון.

softy

New member
אז אם אתן רוצות גם שומן כבש..

אז גם אני בא. סופטי יודלה.

שרון-ב-

New member
סעודת מלכ(ח)ים ?

או אורגיה ? תשמעי יעריתו`ש (מה קורה כולם קוראים לך ככה ????) פסי כבר מזמן רעבה בואי נבדוק מה יש לנו להציע לה שהיא לא מקבלת בשום מקום אחר או קיי ? נכין לה ארוחה שלא תשכח סופטי יביא את הזין שרון בדיאטה

יערית

New member
תסלחו לה..

היא התכוונה סופטי יביא את היין, הפליק לה לחמודה שלי.. נו מרוב שמדברים כאן על זמבורים זה מה שהיא רואה כל הזמן.. וזה אחד התמונות שהגדול מכולם פרסם פעם מזמן.. נו מי יכול להיות? יערית-השתתפה בסעודה האחרונה של יהושוע

שרון-ב-

New member
את צודקת, החליק לי...

הבקבוק על הרגל. סופטי, תביא מיד זין אחר שרון, מגלגלת את היין מתחת ללשון

יערית

New member
אהבתי את האמצעי?

את מי את אהבת? יש שלישייה מאוד קשה להחליט.. יערית-הולכת על כל הקופה שיש:)

יערית

New member
איפה שיש פרגיות סופטי חוגג:)

לא יודעת מה לגבי יתר הפרגיות אך אני יכולה להעיד על עצמי שחסר חסר הרבה הרבה שומן בכדי שהלעיסה תהייה טעימה. אבל אני יכולה לארגן לך על המנגל את הכלב של מרקוס..בפעם האחרונה שהוא ברח לו כמעט וצליתי אותו,מעוניין? או שאתה מרוקאי אוהב רק את הכבש השישה עשר... יערית.

שרון-ב-

New member
בטח שהוא מעדיף פרגיות

תרנגולת דשנה ובשלה תאכל אותו בלי מלח (או שתנקר לו את הגרעין) תרנגול מרגיש גבר רק ליד אפרוחיות ;-)

למעלה