קול ממרחקים

• פותח הנושא ivri1
  • פורסם בתאריך

ivri1

New member
קול ממרחקים

שלום כולם לא הייתי מלא זמן.... התחלנו לעבוד ברצינות על התקליט בינתיים הולך טוב מאד ויש הרגשה טובה באויר[האולפן,גם כן אויר....] מענין אותי מה תחשבו [תסלחו לי שאני מקבץ [כמו קבוצה...] אתכם] לא מעט מתח מעורב בענין הזה [you want fame well fame.....] בקשר לשרית חדד- היא השתמשה בטקסט שכתבתי שנקרא-פרחה במרצדס!! אני השתעשתי..... חייב לרוץ ביי בינתיים עברי

סנטה

New member
איזה יופי...עברי אני מאחל המון

בהצלחה . אני בטוח שהתקליט הרביעי לא יאכזב
מתי ייצא הסינגל הראשון ? שגיא .

../images/Emo50.gif

חחח הקטע עם שרית חדד משעשע ביותר
אז בהצלחה עם הדיסק, ואני מקווה שהסינגל הראשון יצא בקרוב. ואממ זהו. חג שמח!

../images/Emo42.gif

בהיתי חצי שעה בשם..מדהים.. בכל מקרה, המון בהצלחה בעבודה על התקליט..אני ממש רוצה לשמוע.. ותקפוץ לכאן בתדירות גבוהה יותר, נחמד שאתה כאן :)

*superstar*

New member
../images/Emo6.gif פרחה במרצדס! פחחח.. מתאים.

בהצלחה עם התקליט החדש, לא יכולה לחכות לשמוע אותו כבר! [כמה סוגריים..!]

shira g

New member
מממ

חברה שלי ראתה אותך אתמול וביקשה חתימה (אני חושבת שאפילו גם אחת בשבילי) והיא אכלה גלידה וכתבת לה תהני מהגלידה.... אתה ממש נחמד למעריצים! מחכה לדיסק!!

A N I g M A

New member
חיחי פרחה במרצדס

שיהיה בהצלחה אני כבר מחכה לשמוע :) אתה באמת צריך לבוא לכאן יותר

אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קודם כל היה !!! נגמר !!! מת!!!! דבק שני - היה ממש מוזר !! למה לעשות עליינו ניסויים ? לא יפה !! דבר שלישי - פאר פיילוט שטוב מילולי שכל מה שהיה חסר זה שיהיה כתוב שהוא פיילוט כאילו מי שמע על פרק מילולי עם 2 קטעים של הבנת הנקרא . הכמותי היה קקי מיובש שאלות קשות!!! והאנגלית סבבי כרגיל (גם פה היה פיילוט !!) ושיקום האיש שיאמר לי מה המכרז הארצי לקח לפני שהם חיברו את הבחינה הזאת . אנשים מסוממים יש שם (סליחה תומשי). אבל אודי
עודד אותי בסוף (אמר שמקסימום ניפגש ביולי ..
) חוץ מזה שיקום מישו שעשה היום ויסביר לי את השאלה על השמש וכדור הארץ !! *זונים*

פאר פיילוט שטוב מילולי =פרק פילוט

מילולי
אה כן ושכחתי לאמור שלשים 28 שאלות באנגלית זה לא כיף בכלל אה ואני הולכת לעשות עכשיו ..... כלוםםם!!!!

אווווו

הפיילוט במילולי היה כזה שקוף!!! באמת רק היה חסר לזה כותרת פיילוט ואפשר להבין מתי התחילו עם ה-28 שאלות באנגלית(לא שזה הפריע לי, עדיין היו לי 10 דקות חופש בשוף כל פרק כזה)? השמש וכדור הארץ: השמש כשהיא באה היא מאירה על כדור הארץ אז היא חושבת שהוא כל הזמן מואר כמו שכששמעון (שמעון זה היה?) בא הוא מעצבן את הבחורה הזאת אז הוא חושב שהיא כל הזמן עצבנית.

אז רגעעעעע

אז בעצם שמעון הוא זה שמעצבן אותה נכון ? היא לא ניראת עצבנית אבל לא ...

אכן שמעון הוא המעצבן

היא באופן כללי בחורה די רגועה. רק כשהוא מופיע היא עצבנית. בגלל זה הוא חושב שהיא תמיד עצבנית... המרכז הארצי זה גוף עם בעיות נפשיות חמורות.

למעלה