קול-יו!

Mad-DawG

New member
קול-יו!

אחרי שהופיע בעסק שחור, אחרי שהופיע בתוכנית של מומי, אחרי שהופיע בת"א, שנתיים אחרי המאורעות הקשים, Coolio השתקם והוא חוזר באלבום חדש! שיצר לעצמו אלטר-אגו בשם זהה לאלבום El Cool Magnifico שיראה אור ב15 באוקטובר. שיהיה לו בהצלחה חה חה חה
למחזררררררררר!

baduist

New member
טלפתיה.....??????

בדיוק אתמול אחי שאל אותי אם אני זוכר איזה שיר שקוליו השמיע אצל מומי לוי, כשהוא היה בארץ...משהו עם כינורות...ותהינו איפה אפשר להשיג את זה... זה זה? יש שם את too hot ?:) ובאותו עניין - למישהו יש את הפירסטייל שהוא עשה על הביט של מומי?

Mad-DawG

New member
יש אור

הבחורצ´יק קוליו הזה מנסה לרכוב על ההצלחה של ס-א-ב-ל-י-מ-י-נ-ל-! והוא בכלל ש-מ-א-ל-נ-י-! שלכם,

Ambitionz

New member
איך הוא שמאלני??

הוא היה בארץ!! אני אסביר לכם מה קורה כהודעה שלי נראית פעמיים בעמוד, אני לוחץ (פעם אחת בלבד!) על "שלח/י", ואז או שמופיע לי עמוד "gateaway משהו" או העמוד שאני צריך לעשות ריפרש. אז אני לא עושה REפרש, אני יוצא מאקספלורר, פותח דף חדש, הולך לדף הפורום ורואה את ההודעה פעמיים. ואני לא היחיד שזה קורה לו (לא יודע אם בדיוק ככה...) ויש סיכוי שגם ההודעה הזאת תופיעה פעמיים.. אי אפשר למחוק תגובה אחת? ואין לי למה לעשות את זה בכוונה, סיכמנו על פיצה אחת ולא יותר

2PAC4EVER

New member
חחח../images/Emo8.gif

חשבתי אולי אתה מנסה להרוויח עו7ד משהו... ניצב בסרט שלי....?

Ambitionz

New member
לא נכון!

בקליפ שלו guilty until proven innocent יחד עם ג´יי זי יש את דגל ישראל! למה אתה סתם מלכלך!?

2PAC4EVER

New member
ובסרט עם הקטינות יש לו

מגן דויד ציוני! אז ככה שהבנאדם די סותר את עצמו... ד"א לסרט שלי מתקבלים רק ימאניייים ציונים וציניות

למעלה