קול חתן וקול חתן

קול חתן וקול חתן

אמיר פיי גוטמן ובן זוגו ינאי פרישר נישאו אתמול(כן, גם הם ב-9.9.09) על ידי הרבנית גילה אלמגור, ובנוכחות החברים (והיריבים) מ"האח הגדול". עכשיו גם לנו יש חתונת גיי-סלב! קרן נתנזון פורסם: 09.09.09, 23:55 הרי אתה מקודש לי: אמיר פיי גוטמן ובן זוגו ינאי פרישר התמסדו הערב (ד') בחתונה גאה, שנערכה באולמי הקליאו בתל אביב בנוכחות של כ-500 איש. כשהם חנוטים בחליפות הגיעו השניים אחרי השעה עשר בלילה אל המתחם הלבן והתקבלו במחיאות כפיים וקריאות שמחה של האורחים. העיכוב בן החצי שעה נגרם לא פחות בגלל כבוד הרבנית המחתנת של הטקס, גילה אלמגור, שהגיעה בזמן אך שכחה במונית את הטקסטים שהיתה אמורה להקריא. עם פתרון המשברון והבאתם ליעדם, את הכניסה לחופה עשו החתן והחתן לצלילי שיר של מדונה ושברו כל אחד מהם כוס, בהתאם למסורת החדשה שיצרו. בין האורחים שהתייצבו במקום: נציגות מוגברת של "האח הגדול", החל מאסי עזר, דרך המפיק אלעד קופרמן ועד דיירי הבית גיא לובלצ'יק, האחיות פיק, כוכי מרדכי, קורין אלאל ואפילו מנחם בן שהפציע במהלך הערב. ההתייצבות הברנז'אית באירוע כללה את גל אוחובסקי ואיתן פוקס, עברי לידר, טל ברמן, אביעד קיסוס, מיכל אמדורסקי ויהודה נהרי, אגם רודברג, תום אבני, טל מוסרי, ג'ודי ניר מוזס שלום, ציפי ליבני באיחור ניכר פלוס נאום פרו הקהילה, צביקה פיק וכל חברי היי פייב לשעבר. ההפתעה למוזמנים: הופעה של החברה הטובה דנה אינטרנשיונל. מזל טוב.

אם שואלים לדעתי...

צר לי אבל אני אישית ממש נגד התהליך הזה, אין דבר כזה, לפחות ביהדות, קול חתן וקול חתן... קול חתן וקול כלה, וקל ששון וקול שמחה, קול מצהלות חתנים בחופתםכן יש בהחלט. כל המשמח חתן וכלה זוכה בחמשה קולות. מעניין לשמוע את דעתכם חברים על הקטע הזה...

konito

New member
באמת עדיף כמו במקרה שלך להיות נשוי לאישה

ולהוזיל ריר על גברים בפורום. אחלה חיים יש לך.

קוניטו היקר...

אתה מוזמן להצטרף יהיה לך אחלה והרבה כייף יכול להיות שגם תרחף עם הבישול המיוחד של השף...

סורנטו

New member
טוב, זו לא חוכמה להביע את דעתי כי אני

גם סטרייטית שהתחתנה בהווי דתי וגם באתי ממשפחה מאוד דתית ולא רגילה לראות טקסים כאלה. בעקרון ולאחר שהכרתי את הנושא של הומואים לסביות מקרוב ומבינה את כל הכרוך בו...(אחרי ששיגעתי אתכם בשאלות רבות ותודה על התשובות ...), לגור ולחיות או לעשות טקס השבעה בין בני הזוג כן אבל להתחיל להמציא חוקים שונים ולעוות את הקיימים-קצת מוזר לי שוב, אולי כי אני מכירה ובאה ממגדר אחר. האמת, שיש לי חברה גרושה שהתחתנה עם כהן בקפריסין (כדי לא לחתוך בוהן...) וגם זה היה לי קשה לקבל.

גנימדס

New member
אז היגיע הזמן שיהיה

חבל שאין דבר כזה ביהדות. אבל אם שתי נשמות התאחדו ביניהן ,ושמחו באהבתן- מה טוב הדבר. לדעתי מדובר בדבר חיובי. בשמחה של שני אנשים וגם אם יגידו "אין דבר כזה" ,האהבה עדיין קיימת

למעלה