קול גברי...

PUNK ROCK DEVIL

New member
קול גברי...

שלום סתם רציתי להשמיע גם את הקול שלי כי לא מצאתי מקום אחר שמי לירן אני משרת בשח''מ כבר שנה היום חברה שלי התגיסה לצבא היא הולכך להיות תצפיתנית אני מתגעגע אליה וזהו אין לי יותר מידי מה להוסיף סתם רציתי לחלוק רגשות אנחנו ביחיד כבר שתנית בערך אני רק זוכר שאני התגיסתי אז היינו על סף פרידה כי זה לא הסתדר נירא אם המשבר יחזור עכשיו שהיא בצהל יום טוב לכולם וסתם אני רושם דרך הנייק נים שלה כי אני לא זוכר את שלי

היי, שם יפה.

חמוד מצדך ככה להפגין את האהבה שלך אליה. אני בטוחה שהיא תשמח מאוד אם תתקשר מדיי פעם רק כדי להזכיר לה שאתה אוהב אותה. כשחבר שלי בצבא ואני שומעת אותו בטלפון אומר לי שהוא אוהב אותי, אני נשארת מחוייכת למשך כל היום. בשבילכם אולי זה לא נתפס כמשהו מאוד גדול שאתם עושיעם בשבילנו, כי המוח הגברי עובד קצת אחרת מהמוח הנשי ולפעמים אתם חושב שחומריות זו הדרך הטובה ביותר להביע אהבה. אבל בנות (רוב הבנות שאני מכירה, כולל אני כמובן) מתרגשות מאוד מגילויי אהבה מילוליים או מחוות רומנטיות פשוטות יותר כמו להביא לה ורד, לפתוח לה את דלת המכונית, לחבק אותה כשהולכים ברחוב וכו' וכו'. אין לך מושג איזה פלאים זה יכול לעשות. ממליצה לך בחום, אם אתה באמת רוצה שהקשר יתחזק, אל תחשוש להתקשר אליה מדיי פעם גם אם אין לך משהו מעניין במיוחד להגיד. פשוט תזכיר לה כמה שאתה אוהב אותה. בהצלחה!

אם את רוצה ללמד את הגבר שלך להתנהג ככה

אז אני מציעה לך לקפוץ על כל הזדמנות בודדה שהוא כן מתנהג ככה ולהביע בפניו המון הערכה על שעשה כך. לגבריו מאוד חשוב לזכות בהערכה של בת הזוג ולכן זה ידרבן אותו לפעול כך שוב - ע"מ לזכות להערכתך כלפיו. חשוב מאוד לא לזלזל בקטע של הבעת ההערכה על מעשעיו כי יש לזה משמעות מאוד גדולה עבורו. במקרים קיצוניים שבהם הגברבר שלך לא פועל ככה גם לעיתים רחוקותת- אפשר פשוט לרמוז לו בקטנה. "מאמי אתה תמיד יכול להתקשר אליי, אני אוהבת שאתה מתקשר אליי גם אם אין לך משהו מאד חשוב להגיד" וכו'..

חחחח

זה סתם היה בצחוק הוא באמת סבבה בבה
לפעמים יש דפקטים אבל מי מושלם

לא איזה, אל תביאו לפה את החיילים שלכן

אחרת לא נוכל להמשיך לרכל בביטחה.

מאורי6

New member
בנוגע לחייל שלי-

הסירי דאגה מליבך! גם אם אני אצמיד לו אקדח לרקה ואכריח אותו להיכנס הוא רק ישב ויגחך.. מטומבל אבל אני אוהבת אותו אידיוט
וברצינות, לפעמים אחרי שאני כותבת פה דברים קצת קשים... זתומרת שקשה לי חלק מהדברים שקורים... אני תוהה מה הוא יגיד או סתם יחשוב אם הוא כן יכנס ויקרא. אבל מצד שני זה לא סוד שיש דברים שהם לא פשוטים ויש ימים שאני כן צריכה את העידוד הזה והתמיכה אפילו כשאני יודעת שזה יבוא בצורת יהיה בסדר, אוהבות אותך! אז אני צריכה את היהיה בסדר הזה. וזה לא אומר שרע לי איתו או שאני הולכת מאחורי הגב שלו לספר כמה הוא ככה וככה וככה.... זה אומר שלפעמים אני צריכה לחזק ולהתחזק.... לקרוא שיהיה בסדר ולכתוב שיהיה בסדר.... קצת עצוב לי לפעמים שהוא לא מבין כמה זה חשוב לדבר

הוא לא מבין את זה מהסיבה הפשוטה

שהוא גבר. לגברים יש פחות צורך לדבר מאשר לנשים. אצל נשים אחד הצרכים החיוניים בחיים זה הצורך לדבר ולשתף את הזולת בטוב וברע שעובר עלינו וככה אנחנו בעצם מחזקות את עצמינו. אצל גברים ההתחזקות הזאת באה לידי ביטוי יותר ע"י פתרון עצמי של הבעיות, בלי להעזר באנשים מסביב. זאת כל התורה..השכילו בנות, פן תפגעו מהתנהגותו של הגבר הטיפוסי.

MrsNoOne

New member
את טוענת שאני גבר?../images/Emo12.gif

אני נקבה פעם אחרונה שבדקתי. ובד"כ אני לא נוטה לדבר עם אנשים על מה שעובר עליי... אני מעדיפה בד"כ לפתור לבד דברים... רק בזמן האחרון אני הורמונלית בטירוף ובכיינית...

MrsNoOne

New member
אווו..?Am I Really Special

חח.. טוב לדעת שיש מי שחי פה בשעות האלה. אלה השעות שאני בד"כ נמצאת פה, וכמעט אף פעם אין פה אף אחד שיגיב...

חמודה אין עליי,

אותי את יכולה למצוא פה בדרך כלל עד הבוקר :) סתם לא תמיד..אבל הרבה פעמים ועכשיו בכל מקרה אני פורשת לישון כי מחר עבודה...ליל"ט..

גברים ממאדים ונשים מנוגה

מומלץ שתקראי. ספר בול על זה
בנים - הולכים למערה שלהם לפטור את הבעיות בנות - הולכות לכל הכפר לספר להן את הבעיות ובכך לחפש פיתרון. בנים מסתגרים בנות יוצאות בהיללולה
(זה הכללה)

בדיוק!

איזה כיף לדעת שעוד אנשים חוץ ממניקראו את הספר ויודעים את התאוריה

וואו. זה ממש שטויות בעיניי.

אני ממש לא מאמינה לתירוץ הזה ש"הוא גבר אז ככה זה". זה ממש לא נכון. כשצריך לדבר, אז צריך לדבר. יש אנשים שצריכים את זה ויש אנשים ששומרים בבטן ופותרים את זה לבד עם עצמם... כל בנאדם לגופו! חבר שלי ממש לא ככה. הוא לא מחפש פתרונות, לפעמים סתם צריך לשתף ולהקשיב אחד לשני. זה גם חלק מהקשר. אז מה אם הוא הומו
סתם, אני רצינית! התירוץ הזה שהוא גבר וככה הוא, פשוט לא מספק אותי. מצטערת.

אז תקראי גם את

את הספר "גברים ממאדים ונשים מנוגה". עובדתית- אצל גברים ]חות מתעורר הצורך לשתף אחרים בבעיות שלהם מאשר אצל נשים. ויכול להיות שהחבר שלך כן מדבר על בעיות שלו, זה מעולה. לא כל הגברים צמודים לגמרי לתאוריה הזאת. אבל באופן כללי העניין הזה הוכח מדעית אנחנו פשוט בנויים אחרת..

למעלה